Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

DOĞANAY’DAN ÖNCE FATİH METİN’E ARDINDAN AYDIN VE KÜPÇÜ’YE ZİYARET

DOĞANAY’DAN ÖNCE FATİH METİN’E ARDINDAN AYDIN VE KÜPÇÜ’YE ZİYARET
Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla parti genel merkezinde gerçekleştirilen AK Parti 138. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, toplantının ardından Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin ile AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’yü ziyaret etti.

Haber: Aslı Akış

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin ile AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ziyaretine İl Başkan Yardımcısı Hasan Kanca’da katıldı. Ziyarette, Bolu’da devam eden yatırımlar ile birlikte birçok konuda görüş alışverişinde bulunuldu.

“BOLUMUZDA DEVAM EDEN YATIRIMLARI İSTİŞARE ETTİK”

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirdiğimiz 138. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı sonrası kıymetli İl Başkan Yardımcım Hasan Kanca Abimizle birlikte ilk olarak Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Sayın Fatih Metin ardından da TBMM'de değerli Milletvekillerimiz Sayın Arzu Aydın ve Sayın Fehmi Küpçü ile bir araya geldik. Bolu'muzda devam eden yatırımlar başta olmak üzere birçok konuyu istişare ettiğimiz bu ziyaretlerde Kıymetli Bakanımız ve Milletvekillerimize yakın ilgileri ve güçlü destekleri için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.