Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

DOĞANAY’DAN ADAYLIK AÇIKLAMASI

DOĞANAY’DAN ADAYLIK AÇIKLAMASI
AK Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Bolu 7. Olağan Kongresi öncesinde aday olmayacağını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Haber: Aslı Akış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferans katılımıyla 8 Şubat’ta gerçekleşmesi beklenen ve ertelenen AK Parti Bolu 7. Olağan Kongresinde tek aday olacağı konuşulan Nurettin Doğanay aday olmayacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

Ak Partili Dava Arkadaşlarım, Kıymetli Bolulu Hemşehrilerim” diyerek sosyal medya hesabındaki paylaşımına başlayan Doğanay; “Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı il koordinatörlüğünde görevlendirilmem nedeniyle yapılacak il kongresinde aday olmayacağım. Teşkilatlarımıza ve üyelerimize duyurur, değerli dava arkadaşlarıma bugüne kadar vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederim.  Saygı ve hürmetle sizleri selamlıyorum” şeklinde konuştu.

Nurettin Doğanay'ın bu açıklamasının ardından AK Parti Bolu İl Kongresi'nde başkanlık için kimlerin aday olacağı merak konusu.

Etiketler: bolu haberler