Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

DOĞANAY’A DAVA ARKADAŞLARINDAN ZİYARET

DOĞANAY’A DAVA ARKADAŞLARINDAN ZİYARET
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, İl Genel Meclisi Üyesi Zerrin Yavuz Açıkalın, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber: Aslı Akış

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin,  Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü,  İl Genel Meclisi Üyesi Zerrin Yavuz Açıkalın, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın İnşaat Mühendisi oğlu Sezai Doğanay ve gelini Mimar Hacer Doğanay ile yeni iş yerleri Bolu Doğanay İnşaat Mimarlık Mühendislik Ltd.Şti’ni ziyaret etti.

Ziyarette Doğanay’a,  Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Fatih Metin, Milletvekilleri Arzu Aydın, Fehmi Küpçü ve İl Genel Meclis üyesi Zerrin Açıkalın hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak; “Yeni açmış olduğumuz işyerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunan yol ve dava arkadaşlarım Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Sn. Fatih Metin'e, Bolu Milletvekillerimiz Sn. Arzu Aydın ve Sn Fehmi Küpçü'ye, İl Genel Meclisi Üyemiz Zerrin Yavuz Açıkalın'a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Ayaklarına sağlık. Rabbim birliğimizi daim kılsın inşallah” ifadelerine yer verdi. 

Etiketler: bolu haberler