Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

DOĞANAY TOPLANTIYI DEĞERLENDİRDİ

DOĞANAY TOPLANTIYI DEĞERLENDİRDİ
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, 13 Ocak Pazar günü düzenlenen aday tanıtım toplantısını değerlendirdi.

Başta Bolu Halkı olmak üzere toplantının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Doğanay, “Oradaki o coşkuyu bize yaşatan herkese il başkanı sıfatıyla teşekkür ediyorum, en önemlisi de Bolulu hemşerilerimize teşekkür etmek istiyorum.” dedi.

MEHMET FATİH YALINIZ

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, aday tanıtım toplantısını değerlendirdi. Açıklamasının başında toplantının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Doğanay, “Öncelikle salonun hazırlanması noktasında emeği çekenlere teşekkür etmek gerekir. Katkı veren başta teşkilat başkanımız ve il yönetiminde bulunan tüm arkadaşlarıma, gençlik kollarımıza, salona coşkusunu veren gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza ve ilçelerden, beldelerden, köylerden aday tanıtım toplantısına gelip oradaki o coşkuyu bize yaşatan herkese il başkanı sıfatıyla teşekkür ediyorum, en önemlisi de Bolulu hemşerilerimize teşekkür etmek istiyorum.” diye konuştu.

“Milletin umudu hala AK Partide”

Coşkulu bir aday tanıtım toplantısı düzenlediklerini ifade eden Doğanay, “Güzel bir aday tanıtım toplantısı oldu, coşkulu, heyecanlı ve katılımı yüksek bir toplantı idi. Teşkilatın başındaki sorumlu olan il başkanı neyi görmek ister? Tabi ki bunu görmek ister. Buradan da şu ortaya çıkıyor, birileri algı yapmaya kalksa da aslında milletin umudunun halen AK Parti olduğu görüldü. Hizmetin AK Partiden alınacağına inandığı için böylesine coşkulu bir katılım olduğunu düşünüyorum.” dedi.

“Tüm belediyelere talibiz”

Süreç boyunca aday adayı olmak için AK Partiye başvuranlara da teşekkür eden Doğanay şöyle devam etti; “Bu süreçte öncelikle ben AK Parti hizmet kervanında hizmet etmek istiyorum diye yola çıkan tüm aday adaylarına bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Bütün aşamalar geçildikten sonra Cumhurbaşkanımız bir karar veriyor. O isimler de artık bizim için adaydır, inşallah onları halkımızın teveccühü ile çünkü onlar teveccüh gösterirse bu olacak. Sandıkta seçmen bir tercih kullanacak. Bizim hedefimiz, gayemiz, başta merkez Bolu Belediyesi olmak kaydıyla, tüm ilçelerimize ve beldelerimiz talip olduğumuzu ama bu talipkarlığımızı da milletimizin iradesi ile olacağını bilerek söylüyoruz.”

“AK Belediyeciliğe devam edeceğimizi düşünüyorum”

Doğanay konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı; “Startı verdik, bismillah dedik, bugün itibariyle çalışmalarımıza devam edecek inşallah. İnşallah bu süreç temenni ediyorum ki, kavgadan, gürültüden uzak, tüm siyasi partiler adına söylüyorum, bir seçim sürecini geçiririz, değerlendiririz diye düşünüyorum. 31 Mart akşamı da bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hemşerilerimizin tercihi ile tekraren, AK belediyeciliğe, gönül belediyeciliğine, Sayın Cumhurbaşkanımızın demiş olduğu gibi, devam edeceğimizi düşünüyorum.

“En önemli teşekkür Bolu Halkına”

Bugün geldiğimiz noktada, Gerede, Dörtdivan, Yeniçağa, Göynük ve Seben ilçeleri bizdeydi, Seben ilçemizde benim de tabi ki dostum olan Süleyman Özbağ kardeşimin 3’üncü dönem, olması nedeniyle bir değişiklik oldu. Sebenlilerin isteği doğrultusunda bir aday ortaya çıktı. Sayın Cumhurbaşkanımızın onayı ile. Bolu da zaten yine Alaaddin Yılmaz’ın 3’üncü dönemi olması nedeniyle bir değişiklik oldu. Kendisi de dün çok güzel bir konuşma yaptı. Süleyman Başkanımız da oradaydı. Onlara da bir kez daha teşekkür ediyorum. Onlar AK Partinin içinde görevleri makam ve mevkii olarak devam etmez bizde. Yarın farklı bir şekilde de devam edebilir. Ben onlara da bir kez daha teşekkür ediyorum. En önemli teşekkürü de salonu hınca hınç dolduran Bolulu hemşerilerimize ediyorum. İnşallah ülkemiz, milletimiz ve Bolu’muz adına da hayırlara vesile olur diye düşünüyorum.