Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Dikkat! villa kiralarken kandırılmayın

Dikkat! villa kiralarken kandırılmayın
İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Fazıl Karaduman, ilimizde bazı yaylalardaki villa ve dağ evlerinin kiralanmasıyla ilgili sahte ilanlar verildiğini bildirerek vatandaşları uyardı.
Koronavirüs nedeniyle bu yıl otel yerine kiralık villaları tercih eden vatandaşlar, dolandırıcıların hedefi oldu. Kayıtlı ve belgeli tesislerin internet sitelerini bire bir kopyalayan dolandırıcılar, daha ucuz villa kiralama vaadiyle kendilerine başvuran tatilcileri dolandırıyor.

İlimizde villa ve dağ evleri kiralamalarına yönelik bazı internet sitelerine sahte ilanlar verildiğini vurgulayan Fazıl Karaduman vatandaşların mağdur edildiğini dile getirdi.

SAHTE VİLLA İLANLARINA DİKKAT!

İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Fazıl Karaduman konuya ilişkin yaptığı açıklamada;  “Doğal güzellikleri ve kış turizm merkezleriyle ünlü olan ilimizde Abant, Kartalkaya, Aladağ ve Sarıalan Yaylası gibi yerlerin çok yakınlarında villa ve dağevleri kiralamalarına yönelik çeşitli internet sitelerine sahte ilanlar verildiği ve vatandaşlarımızın mağdur edildiği ile ilgili bilgiler alınmaktadır. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için söz konusu ilanlara itibar edilmemesi, kayıtlı ve belgeli tesislerle ilgili bilgilerin Müdürlüğümüzden alınabileceği hususları kamuoyumuza saygı ile duyurulur” ifadelerini kullandı.