Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“DİARRA’DAN PARA GELECEK”

“DİARRA’DAN PARA GELECEK”
Boluspor, transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala, Büyükşehir Belediye Erzurumspor takımından Hakan Canbazoğlu ve Hakan Arslan ile 1’er yıllık sözleşme imzaladı.

İmza törenini ardından Boluspor kulübü Başkanı Necip Çarıkcı birçok konuda açıklamalarda bulundu. Takıma katılacak ve takımdan ayrılacak oyuncuların olduğunu dile getiren Çarıkcı; “Belki bizden giden futbolcular olabilir. Giden, tekrar gelen olabilir. Pazartesi gece saat 12’ye kadar transfer devam ediyor” dedi.

Haber: Burhan Yeşiltaş

“Giden, tekrar gelen olabilir”

Transfer döneminin 2 Eylül Pazartesi günü sona ereceğini ve o ana kadar gelişmelerin olabileceğinin altını çizen Çarıkcı; “Pazartesi günü transfer dönemi bitiyor. Belki bizden giden futbolcular olabilir. Giden, tekrar gelen olabilir. Pazartesi gece saat 12’ye kadar transfer devam ediyor. Bizim en büyük sıkıntı hissettiğimiz kaleci ve sol bek transferini de inandığımız bildiğimiz tecrübeli bu ligi bilen kişiliğini bilen futbolcularla anlaştık. Belki oyuncular yabancı olabilirdi, yabancı kontenjanımız boş olmasına rağmen biz iki transferle de kendi futbolcularımıza inandık. Onları tercih ettik. Takımımıza güç katacaklar” şeklinde konuştu

“Dimov ülkesine döndü”

Dimov’un ülkesine döndüğünü ve Diarra’nın da Bursaspor ile anlaştığını sözlerine ekleyen Çarıkcı; “Dimov, kendisi şuan Bulgaristan’daki kendi takımına geri döndü. Diarra’da şuanda Bursaspor ile görüşüyor. Bursaspor Başkanı beni aradı. Onunda bir yetiştirme parası var. Büyük ihtimalle Diarra’da Bursaspor ile anlaşacak. Geçtiğimiz dönemde çok çaba sarf ettik ama bir türlü futbolcu kardeşimiz gelmedi. 3 yıl bizde top oynadı, teşekkür ederiz. 3 yıl içinde Boluspor’a ödenmesi gereken bir yetiştirme tazminatı var. Bunu da Bursaspor kulübü yatırdığı takdirde oyuncu Bursaspor’da oynayabilir” dedi.

“Bursaspor ile görüşeceğiz, olmadı yasal yollara başvuracağız”

Buraspor’un, Boluspor’a Umut Meraş, transferinden borcu olduğunu ve bu paranın bir an önce yatması gerektiğini işaret eden Çarıkcı; “Bizim şimdi Bursaspor kulübünden ilk dönemden yaklaşık olarak 8 aydan bu yana bekleyen bir paramız var. Artı Umut Meraş kardeşimiz Le Havre takımına transfer oldu. Oradan da Boluspor’un payı var. 10 gün önce para Bursaspor’un kasasına yattı ama para bloke oldu diyorlar. Para bir türlü bizlere gelmiyor. Başkanla görüştük. Paranın blokede olduğunu söyledi ama bekliyoruz. Bursaspor kulübü parayı ödemediği takdirde onun yasal işlemleri var. Şuandaki kulüple olan mukaveleleri bizim elimizde. Bursaspor ile görüşeceğiz, olmadı yasal yollara başvuracağız. Boluspor kulübü Umut Meraş’ın transferinden 2 milyon Türk lirası almıştır, bir de toplam bonuslarla birlikte 2 milyon Euro. Bonusların şartları var. Sonuçta şuanda Boluspor kulübü 260 bin euro’ya hak kazanmıştır. Bu hakkımız gelecek. Bursaspor kulübü iyi niyetliyse bu para bize gelir. İnşallah Bursaspor’da bu şekilde iyi niyet gösterir. Hakkımız olan parayı verir. Umut Meraş’ta bizim yüz akımız. İnşallah orada başarılı olur” dedi.