Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

DEVA PARTİSİ İL BİNASI TÖRENLE AÇILDI

DEVA PARTİSİ İL BİNASI TÖRENLE AÇILDI
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımıyla Deva Partisi Bolu İl ve ilçe Başkanlığı binası muhteşem bir törenle açıldı. İl Binasının açılış kurdelesini Ali Babacan ve Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin birlikte kesti.

Açılışa; Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Deva Partisi İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin, Merkez İlçe Başkanı Reşat Ateş, DEVA Partisi Bolu Kadın Çalışmaları Başkanı Emine Davarcıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra partililer katıldı.

“ÜYE SAYIMIZ 150 BİNİ GEÇTİ”

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Bolu il ve ilçe başkanlığını açılışında yaptığı konuşmada, 81 ilde teşkilatlandıklarını belirterek, “Türkiye’nin dört bir köşesinde varız. Sadece yönetim grubunun üyesi olan arkadaşlarımızın sayısı 12 bin 900’e ulaştı. Bunlar il ve ilçelerde sadece yönetim kurulu üyesi olan arkadaşlarımızın sayısı. Üye sayımız Türkiye toplamında 150 bini geçti. Her gün büyüyoruz” dedi.

İL BİNASINA MUHTEŞEM AÇILIŞ

Deva Partisi Bolu İl ve ilçe Başkanlığı açılışı öncesinde partililere seslenen Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan; “Bolu İl Başkanlığımızın hizmet binasının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah buradan tüm Bolu vilayetimizin tüh sathına güzel hizmetleri nasip etsin diyorum. Fakat biliyorsunuz, burada oturup vatandaşlarımızın bize gelmesini beklemekle yetinmeyeceğiz. Burası her zaman açık olacak. Her zaman nöbetçi arkadaşlarımız olacak, gelen her zaman çay kahve kaynıyor hazır olacak ama arkadaşlarımızın kahir ekseriyeti sahada olacak” şeklinde konuştu.

“KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ”   

Babacan, Deva Partisi olarak kapı kapı dolaşıklarını vurgulayarak;  “Kapı kapı dolaşacağız… Kapı kapı dolaşmak mecazi anlamda değil gerçekte yani. Girmediğimiz dükkân kalmayacak. Çay içmediğimiz kıraathane, kahvehane kalmayacak. Girmediğimiz cadde mahalle sokak kalmayacak ve inşallah bu iş olacak. Bu iş bizde… Hep beraber başaracağız. Hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerine yer verdi.

Konuşmasının ardından Babacan, DEVA Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin ve parti yöneticileriyle birlikte kurdele keserek, partisinin Bolu İl ve İlçe Teşkilatı’nın açılışını gerçekleştirdi.