Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

DEV ADAMLAR EVİNDE DOLUDİZGİN

DEV ADAMLAR EVİNDE DOLUDİZGİN
İlk yarının son maçında sahasında Nazilli Belediyespor’u konuk eden temsilcimiz Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı saha avantajını iyi kullanıp maça baskılı başladığı karşılaşmayı 91-64 kazanarak ligin ilk yarısını 4.sırada bitirdi.

Kırmızı beyazlılar maçın ilk periyodunda rakibini adeta göz açtırmadı, ilk periyot 29-10’luk skorla bitti. Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı ikinci periyotta da etkili ve hücum bir oyun ortaya koydu. Kırmızı beyazlılar soyunma odasına 45-29 önde gitti.

İlk devrenin son maçını alıp taraftarına galibiyet armağan etmek isteyen temsilcimiz üçüncü çeyrekte farkı giderek açarak skoru 66-43’e getirdi.

Son çeyrekte de Nazilli Belediyespor, temsilciniz Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı karşısında bir varlık gösteremedi. Kırmızı beyazlılar salondan 91-64 galip ayrılan taraf oldu.

Kırmızı beyazlılarda; Gökhan 16, Mert 15, Mehmet Oğuzhan 14, Eren 11, Volkan 10, Oğulcan 8, Hakan 5, Samed 4, Burak 3, Mustafa 2, Alperen 2 ve Berkay 1 sayı ile skora katkı sağladı. 

Sezonun ilk devresini 9 karşılaşmada 6 galibiyet 3 mağlubiyetle tamamlayan temsilciniz sıralamada 4.sırada yer aldı. İlk devredeki performansı ile 26 Ocak’ta başlayacak ikinci yarı için umut veren temsilciniz Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı uzun lig maratonunda şampiyon olmak istiyor.