Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

DEPREMİN ACISINI YÜREKLERİNDE HİSSETTİLER

DEPREMİN ACISINI YÜREKLERİNDE HİSSETTİLER
Kahramanmaraş merkezli 10 ilin etkilendiği 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Bolu'da esnaf kadınlar, depremzedelerin gıda ihtiyaçlarının karşılanması için ekmek, poğaça ve kek yaptı.

HABER: ASLI AKIŞ

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremden etkilenen insanlara yardımcı olmak için İzzet Baysal Caddesi Güler 1 İşhanı’nda farklı iş kolundaki esnaf kadınlar bir araya gelerek imkânlarını seferber etti. Kadınlar, afetzedelerin gıda ihtiyacının karşılanmasına yönelik ekmek, pasta ve poğaça yaptı.

Esnaf kadınlar evlerinde özenle hazırladıkları ekmek, poğaça ve kekleri zarar görmesin diye plastik saklama kutularına yerleştirdi. Daha sonra kutular İşhanı’ndaki tüm esnafların yardımıyla kolilere konuldu ve deprem bölgesine gidecek olan tıra verildi.

Kent merkezinde bulunan Güler 1 Pasajında çeyiz dükkanı bulunan Aygül Olacakoğlu, yaptığı açıklamada, tüm duyguların birbirine karıştığını ifade ederek; "Keşke böyle bir şey olmasaydı da bizlerde bunu yapmasaydık. Ama elimizden de bu geliyor” şeklinde konuştu.

Herkesin de çalışmaya destek olduğunu vurgulayan Olacakoğlu, “herkes elinden geleni yaparak, ekmek, kek ve poğaça yaptı. Herkes katkı sağladı." dedi.

Etiketler: bolu haberler