Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

DEPREM BÖLGESİNE YENİ BİR EKİP YOLA ÇIKTI

DEPREM BÖLGESİNE YENİ BİR EKİP YOLA ÇIKTI
Kahramanmaraş merkezli 11 İli etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından arama kurtarma ve yardım faaliyetleri devam ederken, diğer taraftan da bölgede depremin yaraları sarılmaya çalışılıyor.

Haber: Servet Gökçek

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesi ile, depremden etkilenen illerdeki çalışmalara destek olmak için, İl ve İlçe Müftülüklerindeki gönüllü din görevlilerinden oluşan ekipler bölgeye gönderilmeye devam ediyor. Bu kapsamda deprem bölgesinde yürütülen faaliyetlere katılmak üzere, Bolu İl ve İlçe Müftülüklerinde görev yapan kadın ve erkek din görevlilerinden oluşan 11 kişilik yeni bir ekip deprem bölgesine dualarla uğurlandı.

Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. İl Müftüsü Tahiroğlu, depremzede vatandaşlara manevi rehberlik görevi yapacaklarını söyleyerek,  “Bu gün yola çıkacak yeni gönüllü ekibimiz Kahramanmaraş Afşin İlçesinde görev yapacak. Orada depremzede vatandaşlara manevi rehberlik görevi yapacaklar. Aynı zamanda bölgeye ulaşan yardımları depremzede vatandaşlara ulaştırmak için de görev alacaklar. Allah yardımcıları olsun. İnşallah sağ salim görev bölgelerine ulaşmalarını ve hayırlısı ile görev yapmalarını ve sağ salim olarak Bolu’ya dönmelerini arzu ediyoruz. Deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin. Sağ olarak kurtulanlara da Yüce Rabbim sağlıklı ömürler versin. Rabbim görünür görünmez tüm felaket ve musibetlerden bizleri korusun.” dedi.

Etiketler: bolu haberler