Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

DENETİM KOMİSYONU İNCELEMELERİ MUHALEFET BAŞKANLIĞINDA DEVAM EDİYOR

DENETİM KOMİSYONU İNCELEMELERİ MUHALEFET BAŞKANLIĞINDA DEVAM EDİYOR
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın seçim vaatleri arasında yer alan ve göreve gelir gelmez bu vaadini hayata geçirdiği ‘Bolu Belediyesi Denetim Komisyonu Başkanının muhalefetten seçilmesi’ konusu AK Partili Uğur Akbay’ın ardından Milliyetçi Hareket Partili Fatih Silin ile devam ediyor.

31 Mart Yerel seçimlerinden önce, ‘Bolu Belediyesi Denetim Komisyonu Başkanı’nın muhalefetten seçilmesi’ konusunda seçim vaadinde bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, göreve gelir gelmez bu vaadini gerçekleştirmiş ve komisyon başkanlığına AK Parti Meclis Üyesi Uğur Akbay’ı seçmişti.

1 yıl boyunca bu görevde kalan ve Bolu Belediyesi ile ilgili yolsuzluk, usulsüzlük vb. hiç bir konuda raporu bulunmayan Uğur Akbay daha sonra görevini yine muhalefet partisinden Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi Fatih Silin’e devretti.

Fatih Silin başkanlığında denetimler devam ediyor

Fatih Silin’in göreve geldiği günden itibaren denetimlerine aralıksız olarak devam eden Bolu Belediyesi Denetim Komisyonu, son olarak Zabıta Müdürlüğü’nde incelemelerde bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi Fatih Silin başkanlığındaki komisyon, her türlü belge, zabıt, ihale dosyası gibi tüm işlemleri tek tek gözden geçiriyor.

Başkanın kesin talimatı bulunuyor

Denetim Komisyonu başkan ve üyelerinin istediği her türlü bilgi ve belgenin kendilerine eksiksiz olarak iletilmesi konusunda kesin talimatı da bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Biz Bolu’nun parasını harcıyoruz ve 1 kuruşunu bile israf etmiyoruz. Bu yüzden denetim komisyonuna da muhalefetten bir başkan seçiyoruz ki bu denetimler şeffaf ve sağlıklı olabilsin” diye konuştu.

Etiketler: bolu haberler