Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

DELARGE’DEN KAMPTA ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR

DELARGE’DEN KAMPTA ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR
Boluspor’un devre arası yaptığı en önemli transferlerinden biri olan Dzon Delarge, Boluspor’un Antalya’daki devre arası kampında çok özel açıklamalarda bulundu.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Boluspor, ikinci devre hazırlıkları kapsamında, Antalya Belek kampında çalışmalarını sürdürüyor. Boluspor’un devre arası kadrosuna kattığı ve ülkemizde daha önce Bursaspor ve Osmanlıspor formaları giyen Kongolu başarılı futbolcu Dzon Delarge, Antalya kampında özel açıklamalar yaptı.

Dzon Delarge, kendisinden beklentilerin olduğunu ve en kısa sürede en fazla puanı toplamak istediklerini kaydederek, “Transferimin gerçekleşme süreci için yönetim ve tüm Bolu halkına teşekkür ediyorum. Süreç çabuk gelişti, buraya davet edildim. Benden olan beklentileri biliyorum. İlk hedefimiz; en kısa sürede en fazla puanı toplayarak bir an önce bulunduğumuz pozisyondan kurtulmak” dedi.

“TFF 1. LİG’İN SÜPER LİG’DEN AŞAĞI KALIR BİR YANI YOK”

TFF. 1.Lig’in Süper Lig kadar zorlu bir lig olduğunu söyleyen Delarge, “1.Lig de bu ülkenin bir ligi. Ben 2015 yılında geldiğimde Bursaspor ve Osmanlıspor ile Süper Lig’de oynadım ama bu ligin Süper Lig’den aşağı kalır bir yanı olduğunu düşünmüyorum. Zorlukları mutlaka olacaktır. Bu ligde ilk defa oynayacağım ama burası da Süper Lig’den kalite anlamında çok da aşağıda değil. Transferim için teşekkür ederken Osman Hoca’yı da saymam gerekir. İlk maçtan itibaren başlayarak her hafta elimden gelen katkıyı vererek Osman Hoca’ya minnettarlığımı sunmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

“MERHABA KIRMIZI-BEYAZ FANS”

Delarge, son olarak, Boluspor taraftarlarına Türkçe olarak “merhaba kırmızı beyaz fans” dedi; “Her hafta onların desteğine ihtiyacımız olacak. Ancak, bunun her iç saha maçımızda olması lazım. Onlarsız olmaz.”