Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“DAVOS’U BOLU’YA İNŞA EDECEĞİZ”

“DAVOS’U BOLU’YA İNŞA EDECEĞİZ”
Bolu’nun turizm potansiyeli açısından önemli imkanlara sahip olduğuna dikkat çeken Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu Köroğlu Dağı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Master Planı ile ilgili projenin detaylarını anlattı. Vali Ümit; “Bolu’yu Ortadoğu’nun, Balkanların, Avrupa’nın ve dünyanın DAVOS’u yapacağız. O zaman Bolu tam anlamıyla bir marka olacaktır” dedi.

HABER: ASLI AKIŞ

Bolu Valisi Ahmet Ümit, İlimizde yürütülen devlet yatırımları, 2022 Yılı İl Özel İdaresi ve KÖYDES yatırımları, 2022 yılında planlanan yeni devlet yatırımları ile 2022 yılında planlanan yeni devlet yatırımları ve öncelikli hedeflerini aktardığı il genele meclisi ziyaretinde Bolu’nun geleceğine dair önemli mesajlar verdi.

“KÖROĞLU DAĞLARI PROJESİ BOLU’NUN”

Bolu Köroğlu Dağı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Master Plan ihalesinin yapıldığını ifade eden Bolu Valisi Ahmet Ümit, “Bolu turizm potansiyeli açısından son derece derin, detaylı ve güzel imkanlara sahip. Bunu harekete geçirebilmek için çeşitli faaliyetlerin olması gerekiyor. Köroğlu Dağları ile ilgili olarak sizlerden bir ricam var; bu projenin Bolu’nun projesi olduğunu unutmayalım. Bu projede hiçbir şekilde ağaç kesimi yapılmayacak. Bir yandan doğal yaşam aynı şekilde devam edecek. Kullanılacak alanda standartları belli bir modernizasyon gerçekleştirilecek.” şeklinde konuştu.

“YIKMAK KOLAY, YAPMAK ZORDUR”

Vali Ahmet Ümit, nihai hedefin, Bolu’yu Ortadoğu’nun, Balkanların, Avrupa’nın ve dünyanın DAVOS’u yapmak olduğuna vurgu yaparak; “Bu potansiyele fazlasıyla sahibiz. Davos’u Bolu’ya inşa edeceğiz inşallah. Dünyanın dört bir yanından insanlar Bolu’ya gelerek hem ülkemize hem de ilimize çok büyük katkı sunacaklardır. Bu proje; doğamızın, topraklarımızın korunarak hayata geçirileceği bir projedir. Yıkmak çok kolay, yapmak çok zordur. Hep beraber milletin menfaatine faydalı olacak bir ortam oluşturalım. Sahiplenelim, milletimizin ve insanlığın hizmetine sunalım. O zaman Bolu tam anlamıyla bir marka olacaktır” ifadelerini kullandı.

Etiketler: bolu haberler