Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“DAHA YAŞANABİLİR BİR GÖYNÜK İÇİN…”

“DAHA YAŞANABİLİR BİR GÖYNÜK İÇİN…”
Tarım ve Orman Bakanlığı’nın “Geleceğe Nefes Ol” projesi kapsamında Göynük ilçesinde fidan dikimi gerçekleştirildi. Etkinliğe Belediye Başkanı Ahmet Çankaya, yardımcısı Samet Çetinbaş ile beraber katıldı.


Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan “Geleceğe Nefes Ol” projesi kapsamında düzenlenen fidan dikim etkinliğine katıldı.

 Milli Ağaçlandırma Gününde gerçekleştirilen etkinliğe Kaymakam Muhammet Serdar Erdoğan ve Belediye Başkan Yardımcısı Samet Çetinbaş’ın yanı sıra Orman İşletme Müdürü Yakup Eraslan, kurum amirleri ile öğrenciler ve vatandaşlar da katıldı.

Örencik Köyü Kabakulak Mahallesinde bulunan ağaç sahasında düzenlenen etkinlikte Başkan Ahmet Çankaya katılımcılarla birlikte fidanları toprakla buluşturdu. Fidanların ilk suyunu da vermeyi ihmal etmeyen Çankaya yaptığı açıklamada, “Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında, gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için ilçemizde fidan dikim etkinliği gerçekleştirdik. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza daha temiz, daha yaşanabilir bir Göynük bırakmak için doğamızı koruyup kollamaya, bu kapsamda yeşil alanı yaygınlaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

Etiketler: bolu haberler