Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

DAĞKENT 2. ETAP TOKİ SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR

DAĞKENT 2. ETAP TOKİ SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR
Bolu Belediyesi, Dağkent Mahallesi 2. Etap TOKİ konutlarının uzun zamandır bozuk olan yolunu sıcak asfalt ile yenileniyor.

Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen asfalt çalışmaları tüm hızla devam ediyor. Bugüne kadar geçmişte ihmal edilmiş mahallelerde kaldırım ve asfaltlama sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Dağkent Mahallesi’nde 2. Etap TOKİ konutlarının uzun zamandır bozuk olan yolunu sıcak asfaltla yeniliyor.

Çalışmalar kapsamında uzun yıllar önce döşenmiş kilitli parke taşları deforme olması nedeniyle söküldü. Ekipler dik rampalı olan yolun altyapısını düzleştirerek asfalt serim çalışmalarına başladı.

“BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Dağkent Mahallesi Muhtarı Muammer Özkan, “Seçimler yapıldığında hemen sözü alınmıştı. Özellikle 2.etap TOKİ yolunun tek çıkış olması ve rampa kesim olması dolayısıyla kışın bir takım güçlükler yaşanıyordu. Özellikle kilitli taş çalışması yapılan alanlarda, çalışma yapıldığı zaman orijinali gibi olmuyordu. Kasisler oluşuyordu. Bunun için buraya bir şekilde sıfır asfalt yapalım. En azından sorun çözülmüş olur. Burada ikinci bir çalışma olmayacak. Kalıcı bir çalışma olacak. Yandaki bağlantı yolları mahallere giren ara sokakları da 2021 yılının ilk baharında yapılacağı şeklinde başkanımızla görüştüm. Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler: bolu haberler