Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TEŞKİLATLARA ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TEŞKİLATLARA ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yöntemi ile katılım sağladığı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. Toplantıda gündeme dair konular ele alındı.


Haber: Aslı Akış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 142.Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı Dolmabahçe Ofisi'nden video konferans yöntemi ile gerçekleştirildi.

Toplantıya, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Fatih Bayrak katlım sağladılar.

Koronavirüs salgını sebebiyle her ay Ankara’da yapılan AK Parti Genişletişmiş İl Başkanları Toplantısı bu kez video konferans sistemi ile Dolmabahçe Ofisi'nden canlı bağlantıyla gerçekleştirildi.

“KONGRELERİMİZİ TAMAMLAMAYI HEDEFLİYORUZ”

Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda İl Başkanları ve Ak Parti teşkilatına seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan,  koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemler, ertelenen kongreler ve siyasi gündemle alakalı açıklamalar yaptı. Erdoğan;  “Salgın tedbirleri kapsamında il kongrelerimize bir kez daha ara vermek mecburiyetinde kaldık. 19 il kongremizi gerçekleştirmiştik. Hızlı bir takvimle il kongrelerimizi tamamlamayı hedefliyoruz. İl teşkilatlarımızla ilgili yürüttüğümüz değerlendirmeleri sürdürüyoruz.

“ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Partimizi 2023 seçimlerine hazırlayacak yeni bir teşkilat yapısı inşa etme gayreti içindeyiz. Bu teşkilat sadece AK Parti'nin değil, Türkiye'nin de umutlarını taşıyacaktır. AK Parti'nin milletimizin gönlündeki yerini daha yükseğe çıkarmak için çok çalışacağız. İl başkanlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza çok büyük görevler düşüyor.

“FOTOĞRAFA FERASETLİ VE VİZYONER BİR ŞEKİLDE BAKMAK GEREKİYOR”

Yaklaşık 3 hafta sonra yeni bir yıla gireceğiz, Tarih, 2020’yi her bakımdan ilginç ve zor bir yıl olarak kayıtlara geçirecektir. Dünyada, bölgede ve ülkemizde her bakımdan zor hadiseleri yaşadık, yaşamaya da devam ediyoruz. Bu milletin, ülkesinde ve bölgesinde nereye gittiğini görmek için önümüzdeki fotoğrafa ferasetli ve vizyoner bir şekilde bakmak gerekiyor” şeklinde konuştu.

“TOPLANTIMIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

Toplantının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan‘ın Başkanlığında 142. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımızı video konferans yöntemiyle ile gerçekleştirdik. Toplantımız hayırlara vesile olsun inşallah” dedi.

Etiketler: bolu haberler