Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, KONGRELERDE YÜZDE 30 KADIN VE GENÇ KOTASI İSTEDİ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, KONGRELERDE YÜZDE 30 KADIN VE GENÇ KOTASI İSTEDİ

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla parti genel merkezinde gerçekleştirilen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı.

Haber: Aslı Akış

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay beraberinde İl genel meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı ve İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ ile katılım sağladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında

141. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı AK Parti genel merkezinde koronavirüs salgını dolayısıyla alınan tedbirler çerçevesinde gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

“1 MİLYON YENİ ÜYE HEDEFİNE ULAŞIYORUZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 yaşının doldurmuş her bir kişiyi parti üyesi olarak görmek istediğini dile getirerek; “1 milyon yeni üyeyi temsilen 1 milyon fidanı toprakla buluşturmayı sürdüreceğiz. Bu yıl 1 milyon yeni üye hedefimize ulaşıyoruz. Şu anda toplamda 11 milyon 200 bin üye sayısını yakalamış bulunuyoruz. Üyelerimiz kollarını açarak, el ele verseler rahatlıkla Türkiye'nin bir ucundan diğer ucuna insan zinciri oluşturabiliriz. Hedefimiz nasıl bu ülkedeki her bir seçmenin oyunu alabilmekse, aynı şekilde 18 yaşını doldurmuş her bir kardeşimizi de partimiz üyesi olarak görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“AK PARTİ'NİN HİÇBİR TEMSİLCİSİ MİLLETTEN KOPUK OLAMAZ”

Erdoğan, teşkilat çalışanlarının evlere, iş yerlerine giderek, vatandaşlarla muhabbet etmesi ve sıkıntılarına çözüm üretmeye çalışması gerektiğini vurgulayarak; “Telefonumuz 24 saat açık olmalı ve o anda cevap veremediğimiz her çağrıya muhakkak geri dönüş yapmalıyız. Millet ile arasına duvar ören, kendini ulaşılamaz bir yere konumlandırmış, hele hele insanları küçümseyen bir AK Parti yöneticisi varsa, bulunduğu yerde özellikle söylüyorum, fuzuli işgal, yani haksız işgalci demektir. AK Parti’nin hiçbir il başkanı, ilçe başkanı, yöneticisi, belediye başkanı, milletvekili velhasıl hiçbir temsilcisi milletten kopuk olamaz, kopuk yaşayamaz" diye konuştu.

TEŞKİLATLARDAN AK PARTİ İL KONGRELERİNDE YÜZDE 30 KADIN VE GENÇ KOTASI İSTEDİ

Konuşmasının sonunda kongre süreci ile ilgili değerlendirmeler yapan Erdoğan; “Teşkilatlarımızda sen ben olayını bir kenara koyalım. Kanaat önderi olan arkadaşlarımızı özellikle tercih ederek, il teşkilatlarımızı oluşturalım. Burada bir davanın erleri olarak olaya yaklaşalım ve bakışımız da böyle olsun. Gönül sofrasını böyle kuralım. Gerek başkan arkadaşlarımızı gerek il yönetiminde görev alacak arkadaşlarımızı bu hassasiyet içerisinde, hesabi değil hasbi olarak seçecek ve il teşkilatlarımızı böyle oluşturacağız. Ve tabi yüzde 30 hanım kardeşlerimizden yönetimlere almanız, yüzde 30 genç arkadaşlarımızdan yönetimlere almanız, bunun dışında da ana kademeden seçmeniz isabetli olacaktır. Çünkü dinamik, sevilen sayılan, vaktini bu işe ayıracak, bu tür kadroları oluşturarak, inşallah yolumuza devam edelim” dedi.

“ÜLKEMİZE VE PARTİMİZ ADINA HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, toplantının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak; “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın riyasetinde 141. Genişletilmiş İl Başkanları toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımız ülkemize ve partimiz adına hayırlara vesile olsun” dedi.

 

Etiketler: bolu haberler