Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CUMHUR İTTİFAKI İZZET BAYSAL’A ŞÜKRANLARINI SUNDU

CUMHUR İTTİFAKI İZZET BAYSAL’A ŞÜKRANLARINI SUNDU
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, AK Parti ve MHP kadrolarıyla birlikte İhsaniye Mahallesi’nde esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulundu. Metin ve beraberindekiler daha sonra İzzet Baysal’ın vefatının 19. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen anma programına katılarak Bolu’nun babası için kabri başında dua etti.


31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Cumhur İttifakı seçim çalışmalarını İhsaniye Mahallesi’nde sürdürdü.

MAHALLE ESNAFINI ZİYARET ETTİLER

Sabahtan başlayarak öğleye kadar süren çalışmalara Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin ile lehine adaylıktan çekilen MHP’li İbrahim Doğan, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, AK Parti ve MHP teşkilatları katıldı. AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, kedisine eşlik eden AK Parti ve MHP kadrolarıyla beraber esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek destek ve dualarını istedi. Çalışmalarda Cumhur İttifakı destek gördü.

İZZET BAYSAL’I ANDILAR

Cumhur İttifakı öğleden sonra ise çalışmalarına ara vererek büyük hayırsever İzzet Baysal’ın vefatının 19. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen anma programına katıldı. Bolu’nun babası merhum İzzet Baysal’ın anıt mezarının başında gerçekleşen programa tam kadro giden AK Parti ve MHP’liler, İzzet Baysal’ın kabri başında dua ederek, kabrine karanfil bıraktı.