Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CORONA VİRÜS KONULU EĞİTİM DÜZENLENDİ

CORONA VİRÜS KONULU EĞİTİM DÜZENLENDİ
Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı olarak çalışan kuruluşlardaki personele yönelik “Corona Virüs” konulu bilinçlendirici eğitim düzenlendi. Personeller “Corona Virüs” hakkında ayrıntılı bilgilendirilerek, soru cevap yoluyla konu derinlemesine irdelendi.

Haber: Aslı Akış

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Başkanlığı tarafından görevlendirilen Eğitim Hemşiresi Emine Özdoğan Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı personele kişisel hijyen, el yıkamanın önemi, eller ne zaman yıkanmalı?, öksürürken, hapşırırken nelere dikkat edilmeli?, kanser tarama programları, sağlıklı beslenme, fiziksel aktivitenin önemi hakkında personellerine  yönelik 4 seanslık eğitim programı düzenlendi. 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü, Semiha Şakir Sarıgöl Spastik Çocuklar Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü, İzzet Baysal Vakıf Huzurevi Müdürlüğü ve İzzet Baysal Huzurevi Müdürlüğü personelleriyle gerçekleştirilen eğitimlerde “Corona Virüs” de dikkat çekildi.