Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ÇOK YOĞUN BİR PERİYOTTAYIZ”

“ÇOK YOĞUN BİR PERİYOTTAYIZ”
Beypiliç Boluspor, Spor Toto 1.ligin 24.haftasında kendi sahasında Ankara Keçiörengücü ile 0-0 berabere kaldı maçın ardından Boluspor teknik direktörü Reha Erginer ve Ankara Keçiörengücü teknik direktörü Taner Taşkın açıklamalarda bulundu.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer maçın ardından yaptığı açıklamada; “Gerekli dersleri %100 çıkarmamız lazım. Bu oynadığımız maçın çok iyi analizini yapıp önümüzdeki maça çok daha iyi hazırlanmamız gerek” dedi.

Çok yoğun bir periyottan geçtiklerini ifade eden Erginer; “Geçen hafta kazandığımız Kocaeli maçından sonra iç sahada %100 kazanmayı istediğimiz bir maçtı. Ama geçen haftadan ki görüntümüzden de uzaktık. Bunu hem oyun anlamında hem de dinamizm, enerji olarak söyleyebilirim. Çok iyi oynayamadığımız bir maç. Aslında bizim için bir kara maçıydı. 6 puanlık maçlar oynuyoruz. Bir maçımızın da eksik olduğunu düşünürsek, bizi çok daha farklı yerlere taşıyabilecek bir maçtı. Bu şansımızı değerlendiremedik. Çok yoğun bir periyottayız. İleride çok arayacağımız 2 puan kaybettik. Ama sevinmeye ve üzülmeye çok da fazla zamanımız yok. 3 gün sonra bir daha maç oynayacağız. Ondan 2 sonra tekrar başka bir maçımız var. Gerekli dersleri %100 çıkarmamız lazım. Bu oynadığımız maçın çok iyi analizini yapıp önümüzdeki maça çok daha iyi hazırlanmamız gerek” şeklinde konuştu.

“Galip gelemememizin tek sebebi kaçan penaltı değil”

Erginer, Kemal Rüzgar’ın maçın 16.dakikasında kaçırdığı penaltıyla ilgili ise futbolun doğasında olan bir olay olduğunu aktararak; “Maçtan önce Gökhan ve Kemal’in atacağını belirtmiştim. Onlar herhalde aralarında Gökhan, Kemal’e bıraktı. Sonuçta penaltı kaçtı. Baktığınızda 3.kaçan penaltı. Ankaragücü, Altınordu ve bu maçta. Tabii çok önemli. Ama penaltı bu kaçar. Her oyuncu kaçırabilir. Oyuncuları bu şekilde baskı altına almak yada suçlamak benim tarzım değil. Olabilir, pozisyon kaçtığı gibi penaltı da kaçar. Kendi kalene de gol atabilirsin. Futbolun içinde bunlar var. Galip gelemememizin tek sebebi kaçan penaltı değil” ifadelerini kullandı.

“5 haftadan bu yana yenilmeyen bir takımımız var”

Keçiörengücü teknik direktörü Taner Taşkın ise 5 haftadır yenilmediklerini ifade ederek; “Bizim için deplasmanda alınan puan önemli. İç sahada alınan puanlar önemli. Puansız geçen her hafta kayıp. 5 haftadan bu yana yenilmeyen bir takımımız var. Buda bizi sevindiriyor. Bugün golsüz bitti. Takımın mücadelesinden, oyun düşüncesinden son derece memnunum. Tabii ki Eze’nin yokluğunu hissetmiyoruz dersek yalan söyleriz. Önde onun yerini doldurabilecek bir oyuncu şuanda yok. Ama o geldikten sonrada daha fazla gol atan, üreten bir takım olacağımıza inanıyorum. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Boluspor’a da kalan maçlarda başarılar diliyorum” dedi.

 

Etiketler: bolu haberler