Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

"ÇOK YAKINDA PROJELERİMİZİ AÇIKLAYACAĞIZ"

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan "Vatandaşla, sivil toplum örgütleri ile sürekli istişare içinde olan, dayatma karar almayan her konuyu konuşabileceğiniz ve sürekli kapımı çalabileceğiniz veya davet ettiğinizde gelen bir başkan olacağım" dedi.


Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, ilçe başkanı Ersan Türkoğlu ve partililerle birlikte Dağkent TOKİ 2.Etap'ta ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi.

Semt sakinlerinin sorunlarını dinleyen Özcan "Vatandaşla, sivil toplum örgütleri ile sürekli istişare içinde olan, dayatma karar almayan her konuyu konuşabileceğiniz ve sürekli kapımı çalabileceğiniz veya davet ettiğinizde gelen bir başkan olacağım. Bolu tarihinin en tarafsız belediye başkanı olacağım. Seçim öncesinde olduğu gibi seçimden sonra da hiçbirinizi ötekileştirmeyeceğim. Bolu'da yaşayan herkes benim için eşit vatandaştır" dedi.

"GÖREVE HAZIRIZ"

Amaçlarının Bolu Belediyesi'ni Türkiye'nin en güzel belediyelerinden biri haline getirmek olduğunu ifade eden Özcan "Göreve hazırız. Bolu Belediyesi'ni Türkiye'nin en güzel belediyelerinden biri yapacağız. Amacımız insanlara Allah razı olsun belediyemizden dedirtebilmek" şeklinde konuştu.

"ÇOK YAKINDA PROJELERİMİZİ AÇIKLAYACAĞIZ"

Çok yakın bir süreçte gerçekleştirilecek programla projelerini tüm kamuoyuna açıklayacağını belirten Özcan konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Büyük bir ihtimalle 15 Şubat'ta bütün projelerimiz açıklayacağız. Üniversite yoluyla ilgili çok ciddi projelerimiz var bu projelerimizin hepsini kapalı spor salonunda yapılacak olan proje tanıtım programında açıklayacağız. Bolu'nun bir çok mahallesine su dolum noktaları yerleştireceğiz."