Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÇOCUKLARIN VE GENÇLERIN KORUNMASINA YÖNELIK UYGULAMA YAPILDI

ÇOCUKLARIN VE GENÇLERIN KORUNMASINA YÖNELIK UYGULAMA YAPILDI
Bolu İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından “Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik” denetimler gerçekleştirildi. Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy da denetimlere katıldı.


Haber: Aslı Akış

Çocukların suça sürüklenmesini ve suç mağduru olmasını engellemek, fiziksel ve ruhsal gelişimlerini etkileyecek zararlı alışkanlıklardan ve tehlikeli maddelerden korumak, güvenli bir ortamda gelişimlerini ve eğitimlerini sürdürmeleri amacıyla Bolu İl Emniyet müdürlüğüne bağlı farklı şubelerden ekipleri yer aldığı uygulamada merkezdeki okul çevreleri, servis araçları, 12 internet kafe, oyun salonları, 12 iddia bayi, 8 kafe ve kahvehaneler denetlendi. Polis ekipleri okullara öğrenci taşıyan servisleri de denetleyerek sürücülere uyması gereken kurallar hakkında bilgi verdi.

MÜDÜR AKSOY DA DENETİME KATILDI

Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy da uygulamaya katılarak incelemede bulundu, , sohbet ettiği öğrencilere uyarı ve tavsiyelerde bulundu. Öte yandan Aksoy, denetimlere katılan polislere kolaylıklar dilemeyi de ihmal etmedi.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Okul çağındaki çocuk ve gençleri başta uyuşturucu maddeler olmak üzere narkotik ve asayiş suçlarından korumak, eğitim ve öğretimlerini güvenli bir ortamda sürdürmelerini sağlamak, çocukların suça sürüklenmesini ve suç mağduru olmasını engellemek, zararlı alışkanlıklardan ve tehlikeli maddelerden korumak amacıyla Emniyet Müdürlüğü’nün denetim ve çalışmalarının devam edeceği öğrenildi.
Etiketler: bolu haberler