Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ÇOCUKLARIMIZ İÇİN SAHAYA OYUNCAK ATACAĞIZ”

“ÇOCUKLARIMIZ İÇİN SAHAYA OYUNCAK ATACAĞIZ”
Akay Kardeşler Bolu 1.Amatör Kümenin iddialı takımı olan Geredespor’dan örnek davranış.

Ülkemiz, 6 Şubat 2023 Pazartesi günü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem ve aynı gün yine Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde 7,6 büyüklüğündeki deprem ile sarsıldı.

11 ilimizi etkisi altına alan doğal afetten dolayı tüm Türkiye seferber olurken, Geredespor’da afet bölgelerindeki çocuklar için güzel bir kampanyaya imza atmaya hazırlanıyor.

Geredespor Kulübü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile ortak bir kampanyaya imza attı. Kulübün sosyal sorumluluk projelerinde de olacağını sık sık gündeme getiren Kulüp Başkanı Celal Uslu Pazar günü oynanacak olan Geredespor Aladağspor karşılaşmasını izlemeye gelecek taraftarların karşılaşmaya oyuncaklarla gelmesi konusunda karar aldıklarını ifade etti.

Uslu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile yaptıkları görüşme sonrasında karşılaşmaya Gerede’den gelecek taraftarların afet bölgelerinde yaşamını sürdüren çocuklar için sahaya oyuncaklar atılacağı söyledi.

Geredespor Başkanı Celal Uslu; “Sadece Geredespor taraftarı değil, Bolu’da bulunan tüm sporseverlerin bu kampanyaya destek olmalarını isterken, “Pazar günü güzel bir organizasyona imza atalım” dedi.

Etiketler: bolu haberler