Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÇOCUKLARA MORAL DEPOLADILAR

ÇOCUKLARA MORAL DEPOLADILAR
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinin (BAİBÜ) Galatasaraylılar Topluluğu'na bağlı UltrAslan UNI üyesi 9 öğrenci, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Palyatif Servisinde yatmakta olan çocuklara moral ziyaretinde bulundu.


BAİBÜ Galatasaraylılar Topluluğu Başkanı Sezgin Er ve Galatasaraylılar topluluğuna bağlı UltAslan UNI üyesi 8 öğrenci Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Palyatif Servisinde yatmakta olan çocukları ziyaret etti. Kahraman kostümü giyen öğrenciler çocuklarla oyun oynayarak eğlenceli vakit geçirdi ve çocukların yüzünü güldürdü.

“YÜZLERİNDEKİ MUTLULUĞU GÖRMEK TARİFSİZ BİR DUYGUYDU”

Başkan Sezgin Er “UltrAslan UNI ailesi olarak bu tarz sosyal sorumluluk projelerini her daim gerçekleştirmekteyiz. Amacımız her zaman yardıma muhtacı olanların yanında olmak onlara yardım elini uzatmak ve mutlu etmek. Palyatif servisteki kardeşlerimizin de yüzünü güldürmek bu seferki amacımız oldu elimizden geleni sonuna kadar zorlayarak yaptık ve onların yüzünü güldürdük onların yüzündeki mutluluğu görmek tarifsiz bir duyguydu" dedi.