Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİLER

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİLER
25-26 Haziran tarihlerinde Gerede Belediyesi ve Playland İş Birliği ile Gerede’de ücretsiz Çocuk Festivali düzenlendi.

25-26 Haziran’da Çocuk Festivali çerçevesinde Yenimahalle Kapalı Semt Pazarında dev oyun alanları, parkurlar ve playland tırı yer aldı. 3 ayda 30 şehir ve 30 bin çocuğun hayallerine dokunmak için yola çıkan Playland Eğlence Merkezi tarafından 25-26 Haziran’da tarihlerinde Gerede’de gerçekleştirilen program ile çocuklar şenlikte doyasıya eğlendi.

Yoğun yağmura rağmen; yaklaşık 2 bin çocuk Yenimahalle Kapalı Semt Pazarında oyun alanları, parkurlar ve playland tırında yer alan oyun gruplarında çocuk şenliğinin tadını çıkardılar.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Belediyemiz ve Playland iş birliğiyle gerçekleştirdiğimiz Çocuk Festivalimizde olumsuz hava şartlarına rağmen çocuklarımız Yenimahalledeki Semt Pazarımızı doldurdular. Evlatlarımızın neşesine ve mutluluklarına ortak olduk. Evlatlarımızın yüzlerindeki mutluluk bizleri de ziyadesiyle mutlu etti. Organizasyonun gerçekleşmesinde emekleri olan Playland ekibine ve Belediye personelime teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Çocuklar ve Ailelerden Teşekkür

Tamamen ücretsiz gerçekleştirilen Çocuk Festivaline katılan çocuklar çok eğlendiklerini, aileler ise böylesi bir festivalin yapılmasından dolayı çok memnun olduklarını belirtirken; Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’a, Playland Ekibine ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Etiketler: bolu haberler