Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÇİLKARA’DAN VOLEYBOLCULARA ZİYARET

ÇİLKARA’DAN VOLEYBOLCULARA ZİYARET
Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara Misli.com Sultanlar Ligi öncesi Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımını ziyaret etti.


Çikara, geçtiğimiz hafta İtalya'da düzenlenen organizasyonda İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımı ile Dünya Şampiyonu olan sporcu Özlem Güven’i tebrik ederek çiçek verdi.

Bolu Belediyespor Kulübünden yapılan açıklamada; “Özellikle geçtiğimiz yıl kazandığımız şampiyonluğumuzda sezon boyunca her zaman ekibimizle birlikte olan ve kulübümüzün tüm ihtiyaçlarında kapısından geri çevirmeyen  Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Şerafettin Çilkara yeni sezon öncesi kadın voleybol takımımızı da ziyaret ederek ilk maç öncesi başarı dileklerini iletti. Tüm alt yapı çalışmalarımız da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün tüm tesislerinden faydalanmamızı sağlayan müdürümüz Çilkara her zaman olduğu gibi sezon boyunca desteklerine devam edeceğini belirtti. Kulübümüzün ve taraftarımızın da isteği ile maçlarımızın Karaçayır 3 bin Kişilik Salonda oynanması için ekibi ile birlikte en kısa sürede zemin değişimini gerçekleştiren ve salonu her haliyle hazırlayan Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Şerafettin Çilkara’ya Bolu Belediyespor yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Etiketler: bolu haberler