Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Cihan Başaran "İstiklal için birlik, İstikbal için dirlik"

Cihan Başaran
Milliyetçi Hareket Partisi( MHP) Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, 18 Mart Perşembe günü Ankara'da gerçekleşecek olan MHP’nin 13. Olağan Büyük Kurultayı ile ilgili " O gün; teşkilatlarımızın lider Devlet Bahçeli’ye olan bağlılık ve vefasını bir kez daha göstereceği, demokrasi şöleni kıvamında bir kurultay gerçekleştirileceğiz. Virüs Salgını nedeniyle sadece Kurultay Delegeleri, İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları olarak pandemi kuralarına harfiyen uyarak bu özel güne katılacağız. " dedi.
MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran , Büyük Kurultay günü için 18 Mart Çanakkale Zaferi tarihinin seçilmesinin , MHP’nin ne kadar ciddi ve kararlı bir yürüyüş içinde olduğunu belirterek " 13. Olağan Büyük Kurultay süreci Samsun’un İlkadım ilçesinden başladı. Kurtuluş savaşımızın ilk adımlarının atıldığı yerden yola çıkarak başlattığımız Büyük Kurultay sürecimiz, gelecekte atacağımız büyük adımların habercisidir." ifadelerinde bulundu. 

Cihan Başaran " Büyük Kurultay günü için 18 Mart Çanakkale Zaferi tarihinin seçilmesi ise, MHP’nin ne kadar ciddi ve kararlı bir yürüyüş içinde olduğunu, MHP var oldukça 18 Mart Çanakkale Zaferi ruhunun her daim yaşayacağını bir kez daha bütün dünyaya göstermiştir. 13. Olağan Büyük Kurultay sürecinin sloganı, “ İstiklal İçin Birlik, İstikbal İçin Dirlik, Kazanan Türkiye Olacak “ tır. Bu Ülkümüzden yola çıkarak Türkiye’yi 2023 yılı hedeflerine, bütün ihanetlere, birleşmelere, projelere rağmen güçlü bir şekilde taşıyacağız. 13. Olağan Büyük Kurultayımız ile Liderimizin izinde ve emrinde, 2023 yılına emin adımlarla yürüyeceğimiz yeni bir dönemi başlatacağız. Kurultayımız Türkiye’mize, Bolu’muza hayırlı olsun." dedi.