Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CİHAN BAŞARAN BELEDİYE BAŞKANI ADAYI MI?

CİHAN BAŞARAN BELEDİYE BAŞKANI ADAYI MI?
Milliyetçi Hareket Partisi’nde Belediye Başkan adayının kim olacağı merakla beklenirken, siyaset kulislerinde MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran’ın Belediye Başkanlığı’na aday olacağı konuşulmaya başlandı.

Bolu’nun tanınmış iş adamlarından ve sevilen simalarından olan Mali Müşavir Cihan Başaran, Milletvekili Genel Seçimleri öncesi Nisan ayında MHP İl Başkanlığı görevine getirilmişti. 24 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinde, partisinin milletvekili adaylarına sahada en büyük desteği veren siyasi parti il başkanı olduğu da bir gerçek. MHP’nin Bolu’da yakaladığı oy artışında büyük emeği olan bir başkan. Özellikle Bolu merkez ile Gerede, Yeniçağa ve Dörtdivan ilçelerinde tanınmış bir kişilik olması nedeniyle, 24 Haziran seçimlerinde yüksek oy artışı yaşanmasına katkısı olduğu belirtiliyor.

MHP İl Başkanlığı görevine geldiği günden bu yana il ve ilçe teşkilatlarında bir toparlanma ve canlılık yaşandığı görülüyor. Seçim başlamadan önce partisini seçime hazır hale getirdiği ve MHP Bolu teşkilatının gelecek projelerini hazırladığı biliniyor. Kasım ayında tekrar İl Başkanlığına atanan MHP İl Başkanı Cihan Başaran, “Güçlü Teşkilat, Güvenli Geleceğin Teminatıdır” sözleriyle partisinin başarı çıtasını yükseltmek amacında olduğunu belirtmişti.

31 Mart seçimleri için aday belirleme çalışmalarının tam bir gizlilik içinde yürüten Başaran’ın Bolu Belediye Başkanlığına aday olacağı halk arasında ve siyasi kulislerde konuşulmaya başlandı.

Konu hakkında MHP den ve İl Başkanı Cihan Başaran’dan henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak, aday olursa Bolu’ya çok büyük değerler katacağı ve Bolu için çok büyük projeleri olduğu, tam bir Bolu sevdalısı olduğu halk arasında dilden dile dolaşıyor. Türkiye sevdalısı, MHP İl Başkanı Cihan Başaran’ın Belediye Başkanı Adaylığı hakkında bir açıklama yapması bekleniyor.