Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÇİĞ SÜT DESTEK ÖDEMELERİ BAŞLADI

ÇİĞ SÜT DESTEK ÖDEMELERİ BAŞLADI
2022 Mart Ayı Çiğ Süt desteği olmak üzere Bolu üreticisine 4 Milyon lira destek ödemesi 29 Temmuz itibariyle hesaplara yatırılmaya başladı.

Tarım ve Orman Bakanlığı insan odaklı çalışma, üreticilerin maliyetlerine katkı sağlamak ve üretimde sürdürülebilirliğin temini adına yaptığı destekler devam ediyor.

Konu hakkında açıklama yapan Bolu İl Müdürü İzzet Murat; “Üretim ve üretenin yanında yer almak, gıda arzının devamlılığı dünyada stratejik öneme haiz olmuştur. Bakanlığımızın yıllardan beri süregelen üretim ve üretici odaklı desteklemeleri ile üretimin sürdürülebilirliğinin temini açısından üreticisine çeşitli destekler vermektedir. Bu kapsamda 29 Temmuz (Cuma) saat 18 itibariyle üreticilerimize ödenmeye başlanan 2022 Mart Dönemi Çiğ Süt desteklemeleri kapsamında; 3705 üreticimize 4.024.000 TL destek ödemeleri; T.C. Son Hanesi 0-2-4 olanlar 29 Temmuz saat 18.00’den sonra,T.C. Son Hanesi 6-8 olanlar 5 Ağustos saat 18.00’den sonra, olmak üzere üreticilerimizin hesaplarına yatırılacaktır. Üreten Bolu’muzun üreten çiftçilerine hayırlı ve bereketli olsun” dedi.