Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CHP'NİN ABANT'TAKİ TOPLANTISINDA PROTESTO

CHP'NİN ABANT'TAKİ TOPLANTISINDA PROTESTO
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne kadro davası açtığı gerekçesiyle işten çıkarıldığını öne süren Mahir Kılıç, CHP 27. Dönem 1. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı sonrası protesto gösterisi yaptı.

Toplantının yapıldığı Abant Tabiat Parkı'ndaki otele gelen Kılıç, CHP milletvekillerinin salondan çıkışı sırasında "İşim, ekmeğim, onurum için süresiz açlık grevindeyim" yazılı döviz çıkardı.

Görevlilerce otelden dışarı çıkarılan Kılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, İzmir Büyükşehir Belediyesine kadro davası açan 258 işçiden biri olduğunu belirterek, "Şu ana kadar yaklaşık 30 arkadaşımızın Yargıtay'dan onaylanmış kadro davası olmasına rağmen İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden 258 işçi kadro davası açtıkları için işten atıldı. Düşünün 50 yaşında bir işçiyi, 50 yaşındasınız diye işten atıyor. Bu ülkede emeklilik yaşı 65, şu anda bu kararı veren Büyükşehir Belediye Başkanının yaşı 71. 71 yaşındaki bir adam 50 yaşındaki adamı, 'Sen yaşlısın' diye işten attı. Tek suçumuz ne? Kadro davası açmak." dedi.