Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CHP İstanbul seçimleri için araç kaldıracak

CHP İstanbul seçimleri için araç kaldıracak
Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, 23 Haziran’da İstanbul’da yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Seçim öncesinde Bolu’da olan seçmenler için İstanbul’a araç kaldıracaklarını da sözlerine ekleyen Karsu, “23 Haziran Pazar günü yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için sandığa giderek yurttaşlık görevlerini yerine getirmelerini rica ediyorum.” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Kazım Karsu Türkiye'nin İstanbul seçimlerine kilitlendiğini, söyledi.

Karsu; “ 23 Haziran’da AKP-MHP ittifakının bir kez daha kaybedeceğini düşünüyorum. Türkiye için bir gelecek kurulacaksa önce bu hükümetten kurtulmak lazım.  Bu seçimle sadece “ Cumhur İttifakı” kaybetmiş olmayacak bununla birlikte bu ülkede ekmeğini alın teri ile kazanan emekçiler ve onurlu vatandaşlar da kazanmış olacak” dedi. Karsu; “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 31 Mart'ta düzenlenen seçimde 1 milyon 705 bin 867 kişi sandığa gitmedi.  Seçimde bizim adayımız Ekrem İmamoğlu ile Cumhur İttifakı'nın adayı Binali Yıldırım arasındaki oy farkı, tekrar sayımların ardından 13 bin 729 olarak açıklanmıştı. Böylece sandığa gitmeyenlerin sayısı, iki aday arasındaki farkın 124 katı oldu. Bu nedenle 23 Haziran'da gerçekleştirilecek olan İBB Başkanlığı için sandığa gitmeyen seçmenleri ikna etmek büyük önem taşıyor” şeklinde konuştu.

Karsu, İstanbul halkının tamamına eşit, adil, şeffaf, demokratik hizmet anlayışı ile en iyisini sunmak için Millet İttifakı olarak büyük bir çaba gösterdiklerini ifade etti.  23 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimin en yüksek katılımlı yerel seçimlerden birisi olacağını iddia eden Karsu; “O yüzden bayram tatilini ilimizde geçiren ve İstanbul’da oy kullanacak olan değerli vatandaşlarımızın 23 Haziran Pazar günü İstanbul’da bulunarak oy kullanmalarında Cumhuriyetimizin ve ülkemizin geleceği açısından sonsuz bir yarar görüyorum” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak 23 Haziran seçimlerinde sandığa gitmeyen seçmeni ikna etmek için büyük bir çaba sarf ettiklerini ve yerel seçimler sırasında Bolu’da bulunacak olan seçmenler için  İstanbul’a araç kaldıracaklarını da sözlerine ekleyen Karsu; “Partimiz, İstanbul’da sandığa gitmeyen seçmenlerin profiline göre bir çalışma yapıyor. Yapılan anketlerde İstanbul büyükşehir Belediye başkanı adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun önde olması yazlıklar ile ilimizde bulunan ve İstanbul’da oy kullanacak olan vatandaşlarımızı yanıltmamalı. Hiçbir seçim “garanti” değildir. AKP özellikle bayram tatili için sayfiye yerlerine giden vatandaşlarımızın ciddi bir bölümünün 23 Haziran’da İstanbul’a geri dönmeyeceği gibi bir hesapla bu yarışta avantaj peşinde olabilir. O yüzden ilimizde tatilini devam ettirmekte olan seçmenlerimiz başta olmak üzere bu konumda olan ülke genelinde ki tüm seçmenlerimize sesleniyor ve 23 Haziran Pazar günü yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için sandığa giderek yurttaşlık görevlerini yerine getirmelerini rica ediyorum. Partimizin Bolu’dan kaldıracağı araçlarla İstanbul’a gitmek isteyen seçmenlerimiz ise il başkanlığımıza gelerek gerekli bilgileri alabilirler.” dedi.