Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu'dan 29 Ekim mesajı

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu'dan 29 Ekim mesajı
CHP Bolu il başkanı Kazım Karsu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı yayımladığı mesajla kutladı. Karsu mesajında, demokrasi, laiklik ve sosyal hukuk devleti vurgusu yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu il başkanı Kazım Karsu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.  Karsu, Cumhuriyet kuruluşundaki gibi geniş bir mutabakatla gidereceklerini ve yine bu geniş mutabakat ile Cumhuriyeti demokrasi ile taçlandıracaklarını belirterek, “Özgürlük ve bağımsızlığı karakteri kabul eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, egemenliği kayıtsız şartsız millete teslim etmek üzere kurduğu, kimsesizlerin kimsesi Türkiye Cumhuriyetimizin 98’nci yaşı kutlu olsun” sözlerini kullanan Karsu mesajında şu ifadelere yer verdi; “Ülkemiz, ekonomik ve siyasal açıdan bir buhranın içinde olsa da başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Cumhuriyetimizi kuran kadroların yol göstericiliğinde, Anayasa’nın temel dayanağı olan ‘demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti’ anlayışını, kararlı bir yönetim eliyle güçlendirerek sürdüreceğiz. Çünkü bizler, Atatürk ilkelerinin öncülüğünde, bunu başaracak güce, öz güvene ve birikime sahibiz” dedi.

“29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’MIZ KUTLU OLSUN”

Bayramı kutlayan Karsu, “Ülkemizde adalete olan susuzluğu, Cumhuriyetimizin kuruluşundaki gibi geniş bir mutabakatla gidereceğiz ve yine bu geniş mutabakat ile Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandıracağız. Bu duygu ve inançla 98’nci yaşını kutladığımız Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve terörle mücadelede şehit olan kahramanlarımızı rahmetle anıyorum. Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. COVID-19 salgın hastalığı ile ön safta mücadele ederken hayatını kaybeden sağlık emekçilerimizin anıları önünde saygıyla eğiliyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.