Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CHP ABANT'TA KAMPA GİRİYOR

CHP ABANT'TA KAMPA GİRİYOR
CHP Grubu, yeni yasama dönemi faaliyetleri ve güncel siyasi gelişmeleri değerlendirmek amacıyla hafta sonu Bolu Abant'ta, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında kampa giriyor. “CHP 27. Dönem 2. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı" adı altındaki kamp, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla 4-5-6 Ekim tarihlerinde Bolu Abant'taki Büyük Abant Otel'de gerçekleştirilecek.

HABER: ASLI AKIŞ

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Bolu programı kapsamında ilk olarak saat 14.00’de bolu belediyesinde yapılacak Orman Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasının temel atma törenine katılacak. Ardından saat 15.00’de Bolu Belediyesine bir ziyaret gerçekleştirecek. Bolu belediyesi ziyareti sorasında Kılıçdaroğlu Kıbrıscık’a hareket edecek ve saat 15.30’da Kıbrıscık Belediyesine ziyarette bulunacak.

CHP 27. Dönem 2. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı, 5 Ekim Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun saat 10.00’da yapacağı açılış konuşmasıyla başlayacak.

Aynı gün grup başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç, yeni dönemde TBMM’de yürütülecek yasama ve denetim faaliyetlerine ilişkin paylaşımlarda bulunacak, milletvekilleri de görüş ve önerilerini aktaracak.

 DIŞ POLİTİKA VE EKONOMİ SUNUMLARI YAPILACAK

Pazar günü 10.00 - 11.30 arasında Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz tarafından dış politika, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak’ın moderatörlüğünde ise ekonomik gelişmeler başlığında sunumlar gerçekleştirilecek.

Toplantı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 11.30’da yapacağı kapanış konuşmasıyla tamamlanacak.