Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ÇEVRECİLİK MİLLİYETÇİLİKTİR”

“ÇEVRECİLİK MİLLİYETÇİLİKTİR”
Bolu Ülkü Ocakları “Milli Parklar Milli Değerlerimizdir, Çevrecilik Milliyetçiliktir” sloganı ile çevre temizliği ve duyarlılığı yaratmak adına Karaçayır Park alanı ve Atatürk Orman Parkı’nda çevre temizliği yaparak vatandaşları duyarlı olmaya davet etti.


Etkinlikte konuşan Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül; “Bizim Milliyetçilik anlayışımıza göre Milliyetçilik; heyecan ve hamasetin de üzerinde eğitimden sanata, bilimden spora, ekonomiden hayvan haklarına, sağlıktan yönetime kadar her alana nüfuz etmesi gereken bir birlikte yaşama projesidir.

En basit anlatımı ile ‘Irmağının akışına ölürüm Türkiye’m’ dizelerini seslendiren bir Türk Milliyetçisi çevre sorunlarına duyarsız kalamaz kalmamalıdır! Biz de bu duyarlılığımıza binaen ‘Milli parklar milli değerlerimizdir, çevrecilik, milliyetçiliktir’ sloganı ve anlayışı ile Milli Parklar, Tabiat Parkları, Doğal Alanlar vs. olmak üzere birçok yerde atık ve çöp toplama etkinliğimizi bu sefer Karaçayır Park Alanlarında, Atatürk Orman Parkında gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bu tür faaliyetlerimizi ileri ki dönemlerde daha da yoğunlaştırarak hem topluma yararlı faaliyetlerimizi sıklaştırmış hem de Türk Gençliğine doğa ve çevre bilincini aşılamış olacağız.” diye konuştu.

Etiketler: bolu ulku ocaklari