Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Cevat Çatladı , Beyazıt Öztürk sokağı için önerge verecek

Cevat Çatladı , Beyazıt Öztürk sokağı için önerge verecek
Türkiye'nin en ünlü şovmenlerinden Beyazıt Öztürk instagram hesabından sık sık Bolu'da doğduğu evin görüntülerini paylaşarak komşularına selam gönderiyor. Beyaz'ın bu paylaşımları binlerce kişi tarafından beğeniyor.
Babası polis memuru iken 1969 yılında Bolu'da Karamanlı Mahallesi Şen Sokakta dünyaya gelen Beyazıt Öztürk İnstagram hesabından doğduğu evin görüntülerini sık sık paylaşıyor. Mahallede oturanlar ile halen ilişkisini sürdüren Beyazıt Öztürk programlarında sık sık Bolu'da dünyaya geldiğini de belirtiyor.

Beyazıt Öztürk'ün bu paylaşımlarından sonra CHP'li Belediye Meclis Üyesi Cevat Çatladı sokağa Beyazıt Öztürk Sokağı isimi verilmesi için önerge vereceğini açıkladı.

Çatladı, "Beyazıt Öztürk kişiliği ile herkesin beğendiği taktir ettiği birisi. Ve sık sık Bolu'da dünyaya geldiğini söylüyor. Özellikle annesi her sene Bolu'ya gelerek eski komşuları ile halen görüşüyor. Ben Beyazıt Öztürk'ü Bolulu olarak görüyorum ve her fırsatta Bolunun reklamını yaptığına şahit oluyorum. İsminin bu sokağa verilmesi için önerge vereceğim" dedi.

KAYNAK: BOLU GAZETESİ