Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÇETİNKAYA’DAN ALLAR’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ÇETİNKAYA’DAN ALLAR’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Türkiye Kayak Federasyonu yönetim kurulu üyesi ve Arkut SEM Antrenörlerinden Haydar Çetinkaya, Belediye Başkanı Mustafa Allar’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Haydar Çetinkaya,  Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın, Arkut Sporcu Eğitim Merkezi’ne, sporculara, pistlere ve kendisine iletilen tüm istekleri geri çevirmeyerek gerçekleştirmesi nedeni ile ziyarette bulunduğunu dile getirdi.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar; ’’Ülkemizin göz bebeği Arkut Dağımızda Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen Kayaklı Koşu Türkiye Şampiyonaları ve Uluslararası yarışmalarla ilgili Haydar Çetinkaya hocamızla istişarelerde bulunduk. Kendisi Kayak okuluna ve evlatlarımıza verdiğimiz desteklerden dolayı teşekkürlerini ilettiler. Kayak okulumuzun daha nice sporcular çıkarıp şampiyonalarda, olimpiyatlarda yarışacağını hem hocalarımızın, hemde sporcularımızın heyecanından anlıyoruz. Bu vesile ile Kayaklı Koşu Türkiye Şampiyonasında takım halinde Türkiye Şampiyonu olan Gerede'li evlatlarımızı ve yetiştiren hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.

Etiketler: bolu haberler