Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÇEŞMECİOĞLU GÖZYAŞLARIYLA UĞURLADI

ÇEŞMECİOĞLU GÖZYAŞLARIYLA UĞURLADI
Geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitiren Bolu Halkevi Üyelerinden Çetin Çeşmecioğlu’nun oğlu Ahmet Şefik Çeşmecioğlu gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurladı.

Cenaze namazına CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bolu Halk evi üyeleri, arkadaşları ve Çeşmecioğlu ailesinin çok sayıda yakını katıldı.

Kırklareli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümü öğrencisi olan Ahmet Şefik Çeşmecioğlu (23), kaldığı pansiyonda kalp krizi geçirdi. Çeşmecioğlu’nun durumunu gören arkadaşları 112 Acil ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri Çeşmecioğlu’nu ilk müdahalenin ardından ambulansla Kırklareli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan üniversite öğrencisi, yaşamını yitirdi.

Eğitimi için bulunduğu Kırklareli’nde kalp krizi geçirerek genç yaşta yaşama veda eden 23 yaşındaki Ahmet Şefik Çeşmecioğlu’nun cenazesi Yeşil Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Elmalık Köyü mezarlığına defnedildi.

Çeşmecioğlu’nun bir süredir ritm bozukluğu nedeniyle tedavi gördüğü ve dün gecede cep telefonuyla Google üzerinden kalp krizi ile ilgili bilgilere baktığı tespit edildi.

Bizde Boludabolu ailesi olarak merhuma Allahtan rahmet kederli ailesine, sevenlerine sabır ve baş sağlığı dileriz.