Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CEMİL SARICI SINIF ÖĞRETMENLERİYLE BULUŞTU

CEMİL SARICI SINIF ÖĞRETMENLERİYLE BULUŞTU
Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, okul müdürleri ve sınıf öğretmenleri ile video konferans yöntemiyle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda salgın tedbirleri konusunda uyarılarda bulunuldu.

Haber: Aslı Akış

​ İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, 21 Eylül’de başlayacak olan eğitim öğretim öncesinde bilgilendirme toplantıları gerçekleştirdi. Sarıcı, ilk olarak okul ve kurum müdürleri ile bir araya geldi. Video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıda okullarda ve kurumlarda alınan tedbirler konuşuldu.

Bolu İl Milli eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “ İl Müdürümüz Cemil Sarıcı başkanlığında müdürlük yöneticilerimizin de hazır bulunduğu il geneli tüm ilçe millî eğitim müdürlerimiz ve okul/kurum müdürleriyle e-konferans yöntemiyle 21 Eylül de başlayacak öğretim faaliyetleri konusunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi” ifadeleri kullanıldı.

SARICI SINIF ÖĞRETMENLERİYLE GÖRÜŞTÜ

Okul ve kurum müdürleri ile gerçekleştirilen toplantının ardından Cemil Sarıcı, sınıf öğretmenleri ile de görüştü. Merkez ilçede bulunan okullarda görevli 1. sınıfları okutacak öğretmenlerle video konferans yöntemiyle bir araya gelen Sarıcı, öğretmenler ile karşılıklı sohbet etti. Sarıcı, 21 Eylül de öğrencileriyle buluşacak öğretmenlere sağlık ve başarı dileklerinde bulundu.

İl Müdürümüz Cemil Sarıcı, merkez ilçede bulunan okullarımızda görevli 1. Sınıfları okutacak öğretmenlerimizle e-konferansla bir araya geldi. Öğretmenlerle karşılıklı sohbet eden Sarıcı'nın, 21 Eylül de öğrencileriyle buluşacak öğretmenlerimize sağlık ve başarı dilekleriyle toplantı sona erdi.