Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CEMALETTİN METİN, ASKF BAŞKANLIĞI ADAYLIĞINI AÇIKLADI

CEMALETTİN METİN, ASKF BAŞKANLIĞI ADAYLIĞINI AÇIKLADI
16 yıldır Türkiye Futbol Federasyonu Bolu İl Temsilciliği görevini başarıyla yürüten Cemalettin Metin, 11 Eylül’de yapılacak olan Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) olağan genel kurulunda başkan adayı olduğunu açıkladı.

Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Adayı Cemalettin Metin, “Hedefimiz, Bolu Amatör Sporunu daha yukarılara taşımak bunun içinde omuz omuza çalışmak gerekmektedir” dedi.

Haber: Burhan Yeşiltaş

“16 yıldır görevdeyim”

16 yıldır Türkiye Futbol Federasyonu Bolu İl Temsilciliği görevini sürdürdüğünü belirten Metin; “2006 yılından itibaren Türkiye Futbol Federasyonu Bolu İl Temsilcisi aynı zamanda Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan yardımcısıyım. 1961 Bolu doğumlu lise mezunuyum. Uzun yıllar amatör kümede futbol oynadıktan sonra Sandallarspor kurucu yönetim kurulu üyeliği ve başkanlığını yaptım.2006 yılında kulüplerimizin teveccühü ile futbol il temsilcisi seçildim” dedi.

“Ciddi projelerimiz var”

Yapmak istedikleri ciddi projeler olduğunu ve bu projeleri hayata geçirmek istediklerinin altını çizen Metin; “11 Eylül tarihinde yapılacak olan Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu seçimlerinde Federasyonumuz tarafından yapılan hizmetler ve yapacağımız ciddi projelerden dolayı şahsım ve yönetim kurulu adayı arkadaşlarım ile birlikte yapmış olduğumuz değerlendirmeler sonrasında Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olağan kongresinde aday olmaya karar verdik” şeklinde konuştu.

“Hedeflerimize hızlı adımlarla ulaşmak istiyoruz”

Başkan olması halinde ahlaklı ve yetenekli sporcular yetiştirme gayelerinin olduğunu ifade eden Metin; “İlimizde sporun gelişimi ve başarıların arttırılmasına yönelik spor yoluyla gençlerimizin iyi alışkanlıklar edinerek sosyal, kültürel etkinliklere katılımını sağlamak kendine güvenen takım duygusu içinde hareket eden ahlaklı ve yetenekli sporcular ile ilimiz ve ülkemiz sporuna katkı sunarak geleceğimizin bireylerinin yetiştirilmesini sağlamak ve Türkiye’de örnek alınan gurur duyulan bir federasyon olma yolunda hedeflerimize hızlı adımlarla ilerleyerek yaklaşmanın gurunu yaşatacağız Sporun her dalında toplum içinde değer olduğunu ve bu değerinde korumanın gerektiğini öncelikle barış, hoşgörü ve huzur ortamının hiçbir şekilde bozulmamasının şart olduğu ve bu yolunda sevgiden, saygıdan geçtiğini adalet ararken adil olunmasının gerektiği önceliklerimizdendir” ifadelerine kullandı.

“Hiç bir zaman sporu siyasete alet etmeyeceğiz”

Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Adayı Cemalettin Metin, sporu, siyasete alet etmeden var güçleriyle çalışacaklarını aktararak; “Hiç bir zaman sporu siyasete alet etmeyeceğiz, kulüpler arasında ayrımcılık yapmayacağız.15 yıl yaptığım futbol il temsilciliği ve ASKF yöneticiliğim döneminde yaptığım yapacaklarımın teminatıdır” dedi.

“Yapamayacağımız hiçbir vaadi vermeyeceğiz”

Metin, yapamayacakları hiçbir vaadi vermeyeceklerini ve spor kulüplerine destek olmak için var güçleriyle çalışacaklarını ifade ederek; “Yapamayacağımız hiçbir vaadi vermeyeceğiz. Başarının birlik ve beraberlikten geldiğini bilen biri olarak çok çalışıp kulüplerimizin tesis, sağlık, vasıta, spor malzemesi, nakdi yardım ve sponsorluk gibi sorunlarını kendi sorunumuz olarak bileceğiz ve ona göre çalışacağız. Kuruluşundan bu zamana kadar Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna Başkan ve yöneticilik yapan amatör spora katkı sağlayan gecesini gündüzüne katarak çalışan Amatör spor kulüp başkan ve yöneticilerine şahsım ve yönetim kurulu adayı arkadaşlarım adına teşekkür ederim.”

Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Adayı Cemalettin Metin, ASKF seçimlerinden sonra halen yürütmekte olduğu Futbol İl Temsilciliği görevini bırakacağını sözlerine ekledi. 
Etiketler: bolu haberler