Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“CEK’LE, CAK’LA İŞİMİZ YOK, YAPTIKLARIMIZ ORTADA”

“CEK’LE, CAK’LA İŞİMİZ YOK, YAPTIKLARIMIZ ORTADA”
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Pazar günü 17 Temmuz Spor Salonunda düzenlenen toplantıda kamuoyuna duyurduğu projeleri ile ilgili konuştu.


Metin, “Bu projeleri şekillendirecek olan Bolu halkıdır. Bizler bu öneriyi ortaya koyduk, bu projeleri şekillendirip karar vereceği makam Bolu halkıdır.” dedi.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, 31 Mart sonrası hayata geçirmeyi planladığı projelerini Pazar günü 17 Temmuz Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen bir programla Bolu kamuoyuna duyurdu.

PROJELERİNİ SÜMER ESNAFINA ANLATTI

Fatih Metin, çalışmalarını Sümer Mahallesi’nde esnaf ve vatandaş ziyareti ile sürdürdü. Fatih Metin, Milletvekilleri Arzu Aydın, Fehmi Küpçü ve diğer partililerle birlikte ziyarette bulunduğu esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, projelerini anlattı ve destek istedi.

“BOLU HALKINA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Gezilerde projelerini artık Bolu kamuoyu ile paylaştıklarına değinen Metin,  “Pazar günü 17 Temmuz Kapalı Spor Salonu’nda muhteşem bir atmosfer, muhteşem bir ilgi, muhteşem bir coşku vardı. Çok güzel bir atmosferde projelerimizi Bolu ile paylaşma imkanı bulduk. O heyecanı, o coşkuyu, o ilgiyi bize yaşatan AK Parti teşkilatlarımıza ve Bolu halkına şükranlarımı sunuyorum. İnşallah coşkuyu 2 aylık süreçte Bolu’muzun her yerine yayacağız.” diyerek Bolululara teşekkür etti.

“VATANDAŞIMIZIN GÖNLÜNE GİRMEK İSTİYORUZ”

Tüm vaatlerini  “Gönüle değen, hayata değer projeler” adını verdikleri bir kitapçıkta topladıklarını dile getiren Metin, “Şu elimde görmüş olduğunuz kitapçık, broşür değil. Elhamdülillah öyle 3-4 küçük projeyi kapsamıyor. 30 projeyi içeren bir kitapçık. Gönüle değen, hayata değer projelerle dolu” dedi.

HALKIMIZIN HER TÜRLÜ ÖNERİ, ELEŞTİRİ VE TEKLİFLERİNİ BİZLERE İLETMELERİNİ BEKLİYORUM

Amaçlarının halkın gönlüne girmek olduğunu söyleyen Metin, iletilen önerilerin, tekliflerin ve eleştirilerin kendilerine yön veren bir güç olacağını dile getirerek, “Biz öncelikle vatandaşımızın gönlüne girmek istiyoruz. Bunlar gönüle değecek projeler inşallah. Ben tüm halkımızdan bu projeleri dikkatle takip etmelerini, daha sonra da www.fatihmetin.net adresinden her türlü öneri, eleştiri ve tekliflerini iletmelerini bekliyorum. Bunlar bize güç olacaktır.” diye konuştu.

“CEK’LE, CAK’LA İŞİMİZ YOK, YAPTIKLARIMIZ ORTADA”

Metin, halkın huzuruna hizmetleriyle çıktıklarını da ifade ederek, “Allah’ın izniyle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yaptıklarımızla vatandaşlarımızın karşısında olacağız. Cek’le, cak’la işimiz yok, yaptıklarımız ortada, bunlar da yaptıklarımızın teminatı olarak ortaya koyduğumuz projelerimiz.” dedi.

“SON KARAR BOLU HALKININ”

Açıkladığı projelerle ilgili son kararı Bolu halkının vereceğini de dile getiren Metin, şunları söyledi:

“Gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine, engellisine kadar toplumun her kesimini kapsayan ve herkesin kendinden bir şey bulacağı projeler bunlar.  Yani her vatandaşımız için içlerinden en az bir tanesi öne çıkacak. Projeler demeti bu. Bu proje demeti aslında bir teklifimizdir. Özellikle belirtmek istiyorum; bu projeleri şekillendirecek olan Bolu halkıdır. Bizler bu öneriyi ortaya koyduk, bu projeleri şekillendirip karar vereceği makam Bolu halkıdır.  İnşallah bu kararları Bolu halkıyla alıp uygulamak bizlere nasip olur.”

 “ŞU PROJELERİN FRAGMANINI BİLE ÇEKEMEZLER”

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü de yaptığı açıklamada, “Bugün hem bu projelerimizin anlatılması noktasında hem de sahada komşularımızla kucaklaşma noktasında yine ekibimizle beraberiz. Bir şeyin altını ısrarla çizdi Başkanım; gönüle değen, hayata değer projeler… AK Parti belediyeciliği de Fatih abinin kendi şahsiyeti de buna çok uygun. Birilerinin belki 3-4 lafı Bolu kamuoyunda belediye başkanı olarak çevirdiği, milletine somut hiçbir şey vaat edemediği, vaatlerini genel siyaset üzerine kurduğu bir dönemde AK Parti her zaman milletine, kalbine, yüreğine dokunan projelerle milletinin karşısında oldu. Evet, birileri konuşacak ama AK Parti taş üstüne taş koymaya devam edecek. Şunu ifade etmek istiyorum; cak cak konuşanlar şu projelerin fragmanını bile çekemezler.” diye konuştu.

 “BİZLER SOMUT PROJELER ORTAYA KOYARIZ”

Açıklanan projelerle ilgili görüşlerini paylaşan Milletvekili Arzu Aydın ise somut ve uygulanabilir projeler olduğuna dikkat çekerek, “Gerçekten somut, elle tutulur ve uygulanabilir projeler. Bunlar Bolu’muza önemli değerler katacak. Bizler bazıları gibi o olmaz, şu olmaz gibi şeylerle hareket etmeyiz. Bizler somut projeler ortaya koyarız.  Evlatlarımızın buz pateni yapabildiği, Vakıf Yazılım Üniversitesi’nde, kodlama sınıflarında eğitim gördüğü bir Bolu’yu hayal ediyorum. Gönülden sevdiğimiz, kıymet verdiğimiz Boluspor’un, hani o kozalaktan esinlenerek dahice tasarlanan stadyumunda maçlar izlemeyi, hatta şampiyonluklar yaşadığını hayal ediyorum. Gerçekten gurur duydum. O yüzden ben sayın başkana, ekibine ve AK Parti ailesine müteşekkirim.” diye konuştu.