Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ; TÜRK VE DÜNYA TARİHİNİN ÖNEMLİ DÖNÜM NOKTALARINDAN BİRİDİR”

“ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ; TÜRK VE DÜNYA TARİHİNİN ÖNEMLİ DÖNÜM NOKTALARINDAN BİRİDİR”
Bolu Serbest Muhasebeciler Odası Başkanı Yüksel Ceylan 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümünde bir mesaj yayımladı. Ceylan “Bu büyük gün, Türk milletinin hangi şart altında olursa olsun, hürriyet ve istiklali için neler yapabileceğini açıkça gözler önüne sermektedir” dedi.

Bolu Serbest Muhasebeciler Odası Başkanı Yüksel Ceylan, “Tarihin  akışını  değiştiren, Çanakkale  Deniz  Zaferi’nin  106.Yıldönümü dolayısıyla şehitlerimizi minnetle anıyorum” diyerek sözlerine başladı.

Ceylan, “Birinci Dünya Savaşı'nda ve dünya tarihinde önemli bir dönüm noktası olan Çanakkale Deniz Zaferi, bir kahramanlık destanıdır. Bir milletin, bütün yokluk ve imkansızlıklara rağmen,  vatanını canı pahasına nasıl savunduğunun göstergesi olan Çanakkale Deniz Zaferi; Türk ve dünya tarihinin önemli dönüm noktalarından biridir.” dedi.

Yüksel Ceylan,“Bu büyük gün, Türk milletinin hangi şart altında olursa olsun, hürriyet ve istiklali  için  neler  yapabileceğini  açıkça  gözler  önüne  sermektedir. Çanakkale'de dünyanın en büyük ordularına karşı verilen direnişle, tarihe "Çanakkale  geçilmez"  diye  yazdıranlar, bağımsızlık  mücadelemize  ve Cumhuriyete uzanan yolu açmıştır” ifadelerini kullandı.

Son olarak Ceylan ”Çanakkale  Deniz  Zaferi'nin  yıldönümünde,  Yüce  Atatürk  ve  silâh arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum.” İfadelerini kullanarak sözlerini noktaladı.
Etiketler: bolu haberler