Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“CAMİAYI BİLİYORUZ, BEKLENTİLERİ BİLİYORUZ”

“CAMİAYI BİLİYORUZ, BEKLENTİLERİ BİLİYORUZ”
Boluspor, Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor, ligin bitmesine 5 hafta kala yollarını ayırdığı Teknik Direktör Reha Erginer’in ardından yeni sezon için teknik direktör arayışını tamamladı. Kırmızı-beyazlı kulüp, geçtiğimiz yıllarda da Boluspor’u çalıştıran Sait Karafırtınalar ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

Karaçayır’da bulunan Boluspor tesislerinde düzenlenen imza törenine, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, yöneticiler ve basın mensupları katıldı.

“İNŞALLAH BOLUSPOR CAMİASI İÇİN HAYIRLI UĞURLU OLUR”

İmza töreninde ilk olarak konuşan Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, Sait Karafırtınalar ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirterek; “Bu sezon bildiğiniz gibi lig Ağustos’un ilk haftası başlıyor. Bizde hoca tercihimizi biraz erken yapalım dedik. Daha önce Sait hocayı Bolu biliyor, taraftar ve sizler de biliyorsunuz. Sait hocayla da görüşmemiz doğrultusunda 2 yıllık bir sözleşme yaptık. Hem Sait hocama hem Boluspor’a hayırlı uğurlu olsun. Sait hocanın hedefleri var, Boluspor’un hedefleri var. Sait hocama Boluspor hakkında da bilgilere verdik. Sait hocanın da mali tabloyu bilmek hakkıdır. Ortak anlaşmaya vardık. İnşallah Boluspor camiası için hayırlı uğurlu olur” dedi.

“GÜCÜMÜZ NİSPETİNDE TAKIMI YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”

Abak’ın ardından söz alan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise, Sait Karafırtınalar’ın Boluspor’u bilen bir teknik adam olduğunun altını çizerek; “Yeni Boluspor yönetim kuruluna başarıları diliyorum. Kendi aralarında iş bölümü de yapmışlar. Yeni görev alan yöneticilerimize de başarılar diliyorum. Kongremizi yeni yaptık. Kamuoyu da açık, şeffaf bir şekilde hem başkanımız hem ben anlatmaya çalıştım. Zorluklarımız var bu sene. Bu zorlukları üstesinden Allah’ın izniyle hep birlikte geleceğiz. Sait hocanın bu görevi üstlenmesinden dolayı ben özel bir memnuniyet duydum. Çünkü taraftarımızın da Sait hocaya özel bir sempati beslediğini ben biliyorum. Hatta sezon ortasında bile konuşulmuştu. Tabi hocamız o sıra başka takımı çalıştırıyordu. Bolu’yu bilen birisi Sait hoca. Boluspor’un Türkiye’de ne kadar önemli bir marka olduğunu da biliyor. Hedefleri olan bir hocamız. Ben başarılı olacağından kuşku duymuyorum. Bizlerde daha önce söz verdiğimiz gibi bu kulübün bir yöneticisi gibi başkanımızın emrinde görev almaya devam edeceğiz. Ne düşerse gücümüz nispetinde takımı yalnız bırakmayacağız” şeklinde konuştu.

“CAMİAYI BİLİYORUZ, BEKLENTİLERİ BİLİYORUZ”

Boluspor’un 2 yıllık sözleşme imzaladığı Sait Karafırtınalar ise daha önce Boluspor’da görev aldıklarını ve camiayı bildiklerini işaret ederek; “Tekrardan burada olmak benim için sevindirici. Bolu’nun tüm paydaşlarıyla birlikte. Başkanlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Yönetim kurulu da ayrıca. Daha önce burada çalıştık. Camiayı biliyoruz. Beklentileri biliyoruz. Daha önce çıtamız burada çok yüksek. Bizim de amacımız inşallah bu çıtayı daha da yükseğe çıkarmak. Bunun içinde elimizde ne geliyorsa ekibimle beraber tam mesaiyle hayata geçirmek istiyoruz. Tabi bu taraftar desteğiyle, camianın birleşmesiyle çok daha kolay olacaktır diye düşünüyorum. İnşallah güzel şeylere imza atarız. Şimdiden hem camiaya hem kulübümüze hem de ekibime hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi  

“ORTA SEVİYELİ BİR TAKIM YAPACAĞIZ”

İmza töreninde son olarak söz alan Boluspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve futbol şube, transfer komitesi sorumlusu Samet Karakış ise şunları dile getirdi: “Hocamız bizi kırmadı. Uzun soluklu bir çalışmadan sonra hedeflerimizi söyledik. Başarılı olacağız. Başkanımızın dediği gibi orta seviyeli bir takım yapacağız. Uzun süreçli bir hedef koyduk. Allah utandırmasın diyorum. Bolumuza hayırlı olsun.”

Etiketler: bolu haberler