Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ÇABAMIZ VE HEDEFİMİZ BOLU”

“ÇABAMIZ VE HEDEFİMİZ BOLU”
Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Kongresinin ardından tekrar il başkanlığına seçilen Cihan Başaran, Bolu Adliyesine giderek mazbatasını il seçim kurulundan aldı. Başaran; “Yeni bir döneme başlıyoruz. Çalışmalarımız da her zaman yenilikçi ve gelişime açık bir siyaseti benimsedik. Yeni dönemde Bolu’nun bize olan güvenleri ve inançlarını boşa çıkarmayacağız” dedi.

Haber: Aslı Akış

Geçtiğimiz haftalarda Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan İl Kongresi gerçekleşmişti. Tek adayla gidilen seçimde güven tazeleyerek MHP Bolu il Başkanlığının 13. Olağan kongresinde tekrar seçilen Cihan Başaran yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bolu Adliyesi İl Seçim Kuruluna gelerek beraberindeki yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını aldılar.

“BOLU'MUZA HAYIRLI OLSUN”

Mazbatasını aldıktan sonra paylaşımda bulunan MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran; “ Bugün mazbatamızı seçim kurulumuzdan aldık. Yeni bir döneme başlıyoruz. Geçen dönem göreve atandığımızda Bolu’ya yeni bir ses, yeni bir nefes olmaya çalıştık. Büyük başarılara imza attık. Çalışmalarımız da her zaman yenilikçi ve gelişime açık bir siyaseti benimsedik. 

“NEREDE KALMIŞTIK”

Başaran, yeni dönemde projelerin olacağına işaret ederek, “Nerede kalmıştık” deyip, yeni dönemin projelerini ve stratejilerini belirleyeceğiz. Birbirinden değerli il, ilçe ve belde başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimizle, Ülkü Ocakları başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimizle, kadın kolları teşkilatımız, belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz ve il genel meclis üyelerimizle, teşkilat üyelerimiz ve üç hilale gönül vermiş her kardeşimizle yeni dönemin çalışmalarını başlatacağız. Bolu’nun bize olan güvenleri ve inançlarını boşa çıkarmayacağız.

“BÜTÜN ÇABAMIZ DAHA MUTLU VE YAŞANABİLİR BİR BOLU İÇİN”

Parti politikamız; “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” görüşüne dayanır.

Yerel siyasette ise MHP Bolu İl Başkanlığı olarak bizim çabamız ve hedefimiz “ önce Bolu ve Bolu’da yaşayan milletim” olacaktır. Bütün çabamız Bolu’nun gelişip büyümesi ve zenginleşmesi olacaktır. Hepimizin ortak paydası ve sevdası daha mutlu ve yaşanabilir bir Bolu’yu inşa edebilmektir” diye konuştu.

Etiketler: bolu haberler