Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BÜYÜK SANAYİ SİTESİ İÇİN BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ

BÜYÜK SANAYİ SİTESİ İÇİN BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ
TOKİ, Bolu’da yapacağı 988 dükkânlı Büyük Sanayi Sitesi için 6 Aralık’ta ihaleye çıkacak.

Haber: Oğuzhan Eke

Yeni sanayi sitesi için, Toplu Konut İdaresi Başkanlığından (TOKİ) beklenen duyuru geldi. TOKİ’nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Merkez’e yapılacak büyük sanayi sitesi için 6 Aralık Pazartesi günü, e-ihaleye çıkılacağı belirtildi.  Kurumun konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Bolu İli Merkez İlçesi Büyük Sanayi Sitesi 988 Adet Dükkân İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İkmal İşi (E- İhale) 6 Aralık 2021 14.00”

“ORANIN ELEKTRİĞİ YOK”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ihaleye çıkılacak yeni sanayi sitesinin elektrik sorununu, ekim ayında gerçekleştirilen, İl Koordinasyon Kurulunda dile getirdi. Özcan, “Orada yarım kalmış, tasfiyeye gitmiş bir yeni sanayimiz var. TOKİ tarafından yeniden ihale edilecek, edilmiyor uzun bir süredir. Ama orada temel bir problem var, oranın elektriği yok. Bolu Belediyesi yapılmadan önce bir şey vermiş, benden önce. Buranın enerji, ‘Yüksek gerilim hattı belediyece yapılacak’ diye. Şimdi bizim ne kanunen böyle bir hakkımız var, yüksek gerilim hattını biz nasıl yapalım. 2019 yılı rakamlarıyla da 56 milyon liralık bir şey çıkıyor karşımıza” dedi.

Etiketler: bolu haberler