Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BÜTÜN TARİKATLARA, CEMAATLERE, BEŞLİ ÇETEYE ÇAĞRIDA BULUNUYORUM”

“BÜTÜN TARİKATLARA, CEMAATLERE, BEŞLİ ÇETEYE ÇAĞRIDA BULUNUYORUM”
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu’yu ilgilendiren iki önemli konu için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 60 kez randevu talep etmesine rağmen, kendisine randevu verilmediğini bir kez daha dillendirdi. Özcan; “Sayın cumhurbaşkanımız 15 gün içinde randevu verdi, verdi. Vermedi, bir gece ansızın sarayın kapısını çalabilirim” dedi. Başkan Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ulaşmak için her yolu deneyeceğini de ifade ederek, gerekirse Devlet Bahçeli’yi arayacağını o da olmaz ise Putin’e mektup yazacağını duyurdu.

HABER: ASLI AKIŞ

Bolu Belediye Meclisi ikinci birleşiminde Başkan Tanju Özcan, Bolu için önem arz eden iki konuyu anlatmak istediği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan randevu alamadığını dile getirdi.

Sosyal medya hesabından; “Bütün tarikatlara, cemaatlere, beşli çeteye çağrıda bulunuyorum” başlığı ile de “Kimin Sayın Cumhurbaşkanına daha yakın olduğunu bilmiyorum ama Allah rızası için, Bolu halkı hatırına Cumhurbaşkanından biriniz randevu alıverin. Vallahi önemli, billahi önemli.” Şeklinde seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bu zamana kadar 60 kez telefonla aradığını belirten Başkan Özcan, randevu verilmediği gibi geri aramada yapılmadığını vurgulayarak; “Ben CHP’den geçici olarak ihraç edildim. Yine cumhurbaşkanımızı arıyorum, yine randevu vermiyor. Bolu için yerli ve milli iki tane konu konuşacağım.

Ermenistan Cumhurbaşkanı ile görüşüyor, katil Esad ile görüşmeye hazırım diyor. HDP’lilerle görüşüyor. Şu kardeşinle neden konuşmuyorsun?

Ben sandıktan çıkıp geldim ağaç kavuğundan çıkmadın. Bolu ile ilgili konuşacağım. Herhangi bir talebim olmayacak. Sayın cumhurbaşkanımız 15 gün içinde randevu verdi, verdi. Vermedi, bir gece ansızın sarayın kapısını çalabilirim.” İfadelerini kullandı.

“BAHÇELİ VE PUTİN’E MEKTUP YAZACAĞIM”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ulaşmak için her yolu deneyeceğini kaydederek, “Gerekirse Devlet Bahçeli’yi arayacağım. O da olmazsa Putin’e mektup yazacağım. Nasıl olsa sürekli görüşüyorlar. Eğer randevu vermezse bir gece ansızın sarayına kapısına gidebilirim.

Devlet babaya mektup yazacağım. Diyeceğim ki, ‘Devlet baba, şu ortağına söyle, Bolu adına konuşacağım’ diyeceğim. Devlet babada beni kırmaz. Arar reis beyi, ‘Tanju beni taciz ediyor. Çocuğa bir randevu ver’ der.

Elimde bir numara var, İbrahim Kalın’ın dediler. Arıyorum açmıyor. Ben nasıl randevu alacağım cumhurbaşkanından. Muhakkak görüşmem lazım. Konu önemli. Hem isterse 6’lı masayı konuşuruz laflarız.

Bir Allah’ın kulu bana yardımcı olsun. Nasıl konuşacağım. 60 kez aramış bir ilin belediye başkanı insan meraktan döner.” Şeklinde konuştu.