Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BU ZORLU SÜRECİ HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ”

“BU ZORLU SÜRECİ HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ”
Koronavirüs ile mücadele kapsamında Hükümetin vatandaşlara sağladığı teşvik ve destekleri değerlendiren AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Zor bir imtihan döneminden geçiyoruz. Allah’ın izniyle bu zorlu süreci de hep birlikte atlatacağız. Yeter ki tedbirlere ve yapılan uyarılara titizlikle uyalım ve mutlaka evlerimizde kalmaya devam edelim” dedi.

Korona virüs ile mücadelede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Hükümetin ve AK Parti Teşkilatlarının yaptığı çalışmaları değerlendiren AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Hükümetin bir yandan salgının ülkemizde daha fazla yayılmasını önleyici tedbirleri ivedilikle alırken, bir yandan da vatandaşların ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarına cevap verecek önemli adımlar attığına dikkat çekti.

AK Parti Bolu İl Başkanlığı olarak teşkilatlarla ve vatandaşlarla sürekli irtibat halinde olduklarını ve her olaya ilişkin anlık bilgi güncellemesi yaptıklarını ifade eden Doğanay; “ “Her vatandaş gibi AK Parti teşkilatları olarak bizler de salgının ülkemize sirayet ettiği ilk günden bu yana her türlü önlem ve tedbiri alarak parti çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genel Başkan Yardımcılarımızla sürekli telekonferans aracılığıyla irtibat halindeyiz ve Bolu’muzda yapılan çalışmalar, Halkımızın taleplerini kendilerine aktarıyoruz. İl Başkanlığımızın sosyal medya hesaplarını aktif kullanarak Hükümetimiz tarafından alınana karar ve tedbirleri de anında Halkımıza duyurma noktasında da ciddi bir çalışma yapıyoruz. Teşkilat olarak 65 yaş üstü 7 bin dolayındaki parti üyemizi arayarak, hallerini hatırlarını sorduk, koronavirüs salgını hakkında gerekli olan bilgilendirmeyi yaparak her türlü talebini yerine getirmek için gerekli birimlere yönlendirmeler yaptık. Allah’a hamdolsun ki Sağlık Bakanlığımız başta olmak üzere, devletimizin ilgili tüm kurumları ve yerel yönetimlerimizde bulunan belediyelerimiz her türlü önlemi almış vaziyette, vatandaşlarımıza gece-gündüz demeden hizmet vererek, çalışmalarını sürdürüyorlar. Koronavirüs ile ulusal mücadelemizde devletimiz ve hükümetimiz üzerine düşen tüm görev ve sorumluluğu yerine getirerek toplumun her kesimini kapsayan ekonomik tedbir paketi ve desteğiyle milletimize büyük kolaylıklar sağladı ve sağlamaya devam ediyor” dedi.

Özellikle sosyal medyada çıkan asılsız paylaşım ve haberlere itibar edilmemesi çağrısında bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Bakanlarımız koronavirüs salgınının ilk gününden itibaren gecesini gündüze katarak büyük bir çaba içerisinde kamuoyunu şeffaf ve açık bir dille bilgilendiriyor. Allah hepsinden razı olsun. Halkımızdan ricam, resmi açıklamaların dışında hiçbir açıklamaya itibar etmesinler. Hükümetimiz, sosyal devletin gereği olarak ihtiyaçlar doğrultusunda gereğini yerine getiriyor. Ancak bizler de insan olarak bu sıkıntılı süreçte üzerimize düşen tüm görev ve sorumluluğu yerine getirmemiz gerekiyor. Bu virüsle fert fert mücadele vererek, sadece resmi kaynaklardan yapılan uyarıları dikkate alacak, bir vatandaş olarak vazifemizi yerine getireceğiz. Zor bir imtihan döneminden geçiyoruz. Hiç kimsenin böylesi bir ortamda yalan, yanlış bilgilerle algı oyunlarına girişerek siyaset yapmasına izin vermeyeceğiz. Koronavirüsle mücadelede büyük bir fedakârlıkla ve sabırla görev yapan başta İl Sağlık Müdürümüz Muhammed Emin Demirkol olmak üzere sağlık çalışanlarımıza, ilgili tüm personel ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Allah’ın izniyle bu zorlu süreci de hep birlikte atlatacağız. Yeter ki tedbirlere ve yapılan uyarılara titizlikle uyalım ve mutlaka evlerimizde kalmaya devam edelim. Tedbirleri ne kadar sıkı uygularsak bu süreci de o kadar hızlı atlatacağımızı lütfen unutmayalım” şeklinde konuştu.