Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BU YIL REKORUN DA REKORUNU KIRDIK”

“BU YIL REKORUN DA REKORUNU KIRDIK”
Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ve Başkanlık Sözcüsü Rasim Özdemir, Kurban Bayramı boyunca kurban bağışı ve kurban derisi kabul edeceklerini belirterek, “İsteyen vatandaşlarımız aşevimize pay ve derilerini getirebilirler. Getirmeye imkânı olmayan vatandaşlarımız da 444 26 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşmaları halinde ekiplerimiz adreslerinden teslim alacaklar.” dedi.

Bolu Belediyesi bayram boyunca kurban bağışı alacak. Konuya ilişkin Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ve Başkanlık Sözcüsü Rasim Özdemir, yaptığı açıklamada, her türlü kurban bağışı ve kurban derisini bayram boyunca alacaklarını duyurdu.

“Bu yıl rekorun da rekorunu kırdık”

Bu yıl da birçok vatandaşın Bolu Belediyesi’ne güvenerek kurban ve hisse bağışı yaptığını açıklayan Özdemir, “Bayramlar milli birlik beraberlik ve paylaşmanın en üst seviyeye çıktığı günlerdir. Bir bayram arifesindeyiz. Tabi bizler Bolu Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da kurban hissesi alımı konusunda gerekli çalışmaları duyuruları yaptık. Geçtiğimiz yıl ben rekor kırdığımızı belirtmiştim ama bu yıl rekorun da rekorunu kırdık. Yine birçok vatandaşımız bizlere güvenerek kurban bağışlarını hisselerini bize bağışladılar.” dedi.

Bayram boyunca pay ve deri kabul edilecek

Özdemir, Aşevi’nin bayram boyunca kurban payı ve deri kabul edeceğini belirterek  “Tabi bayram süresine çalışmalarımız devam edecek. Aşevimiz bayram boyunca vatandaşlarımızdan kurban payı ve kurban derisi kabul edecek. İsteyen vatandaşlarımız aşevimize pay ve derilerini getirebilirler.” diye konuştu.

“Getirme imkanı olmayanların payları evlerinden alınacak”

Bunun yanı sıra paylarını Aşevine getirme imkanı olmayan vatandaşlar ile ilgili de bir çalışma yaptıklarını anlatan Özdemir, “Getirmeye imkânı olmayan vatandaşlarımız da 444 26 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşmaları halinde ekiplerimiz adreslerinden teslim alacaklar. Ben bütün vatandaşlarımıza bu duyuruyu yapıyor, mübarek Kurban Bayramlarını kutluyorum.” İfadesini kullandı.

Etiketler: bolu haberleer