Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BU ÜRÜNLERİ ALAN BİR DAHA VAZGEÇEMİYOR”

“BU ÜRÜNLERİ ALAN BİR DAHA VAZGEÇEMİYOR”
Demirciler Köyü Gelincik Kadın Kooperatifi el emeği göz nuru ürünlerini fırsat buldukları her organizasyonda tanıtmaya devam ediyor. TOBB KGK Doğu Marmara bölge toplantısında Gelincik Kadın Kooperatifinin ürünlerinin sergilendiği stant büyük beğeni topladı.


TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Bolu TSO organizasyonunda, “TOBB KGK Doğu Marmara Bölge Toplantısına” Bolu AK Parti Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ve Bursa, Balıkesir, Bilecik, Düzce, Kocaeli, Sakarya, Yalova’dan da Kadın Girişimciler İcra Kurul Üyeleri, Bolu İl Sağlık Müdürlüğü standı, Bolu Gelincik Hanımeli, Hünerli Eller Kadın Kooperatifleri ve Bolu Tohum Takas Topluluğu da el emeği göz nuru ürünlerinin stantları ile katılım sağladı.

“DÜNYA ÇAPINDA TANITIMLARIMIZ OLUR İNŞALLAH”

Açtıkları stantla büyük beğeni toplayan Gelincik Kadın Kooperatifi Başkanı Emine Özdoğan verilen destekten dolayı teşekkür ederek daha iyi işlere imza atmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

“DÜNYA ÇAPINDA TANITIMLARIMIZ OLUR İNŞALLAH”

Özdoğan, dünya çağında tanıtımları olması temennisinde de bulunarak; “Doğu Marmara Kalkınma Ajansına sunduğumuz "Kadının Emeği Birliğin Temeli" projesinin katkılarıyla Tabiatın Kalbi Bolumuzu; Tarhana, erişte, reçel çeşitleri, hediye sepetleri ve sabahın erken saatlerinde kalkılıp yapılan sıcacık ekşi mayalı, patatesli taş fırın ekmeklerimizle çevre illere de görsel, tat, sunum ve bilgilendirme broşürlerimizle en güzel şekilde tanıtmaya çalıştık. Çiçeği burnunda kooperatifimizle bugünler küçük başlangıçlar olacak ve önce cennet vatanımızda sonra da Dünya çapında tanıtımlarımız olur İnşallah” şeklinde konuştu. 

Etiketler: bolu haberler