Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BU OYUNUN BİRAZ DAHA ÜSTÜNE ÇIKMAK İSTİYORUZ”

“BU OYUNUN BİRAZ DAHA ÜSTÜNE ÇIKMAK İSTİYORUZ”
Boluspor, TFF 1.ligin 28.haftasında kendi sahasında oynayacağı Adanaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Reha Erginer, hafta sonu oynanacak Adanaspor maçını ve takımın son durumunu değerlendirdi.

Ligin 7.haftasında ekibiyle birlikte Boluspor teknik direktörü olan Reha Erginer, kırmızı beyazlıların başında 30 puan toplama başarısı gösterdi.  

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

“Kulübün elini rahatlatacaktı”

Erginer, ligin boyunun kısaldığını ancak takım olarak zor maçlar oynadıklarını dikkat çekerek; “Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Rahatlamadık. Zor maçlar oynuyoruz. Bu haftada bizi çok zorlu bir maç bekliyor. Son 6 maçta Akhisar maçını çıkarsak, iyi bir gidişatımız var. 2,16 puan ortalaması yakaladık. 13 puan aldık. Akhisar maçından önce o maçın final maçı olacağını düşünüyorduk. Bizim için çok önemli bir maçtı. Puan olarak ya da ligde kalma anlamında değil, o maç seneyle de ilgili katkıda bulunacaktı. Planlamaları oldukça öne çekecekti. Kulübün elini rahatlatacaktı. Kötü bir maç oynadık ve mağlup olduk. Arkasından da çok daha önemli hale gelen Ankaraspor maçı bizi bekliyordu. Orayı iyi geçtik. Ama bu hafta baktığımızda rakip Adanaspor. Yine bir final maçı. Maçlar ve final maçları bitmiyor” dedi.

“Biraz daha umutla, güvenle bakacağız kalan haftalara”

Liglere verilen milli maç arasını iyi değerlendirdiklerini kaydeden Erginer; “Milli maç arasını iyi değerlendirdik. Çok iyi çalıştık. İnşallah bu çalışmalarımızı sahaya yansıtacağız. Akhisar maçında düştüğümüz hataya düşmeyeceğiz inşallah. Bu hafta Adanaspor maçını da iyi geçeceğiz. Biraz daha umutla, güvenle bakacağız kalan haftalara” şeklinde konuştu.

“Yönetimin ciddi katkısı var”

Geldiğimde 2 puanı vardı takımın. 18.sıradaydık Eskişehirspor’un altındaydık. Bakıldığında bütün değerlendirmek bence. Ben şimdi yapılan işin sadece futbol takımı değil, yönetim bazında da oldukça değerli olduğunu düşünüyorum. Sezona başlandığından bu yana buraya kadar gelinen sürecin arasındaki pozisyon bu takım bir kere irdelenmeli. Sezona nasıl başladı, hangi sürede, hangi şartlarda, transferler nasıl yapıldı. Yanlışlıklar var mıdır %100 vardır. Hem sezon başı hem de devre arası bundan sonrada olacaktır. Ama mevcut şartların içinde değerlendirdiğimizde yönetimin ciddi bir Boluspor’a katkısı var. Geleceğine yönelik bence.

“Yavaş yavaş sezon sonuna kadar planlamamızı yapıp, biraz daha yukarı sıralara tırmanmak istiyoruz”

Göreve geldiklerinde 2 puanla takımı devraldıklarını ve 27.hafta itibariyle 32 puana ulaştıklarını dile getiren Boluspor teknik direktörü Erginer; “7.haftada göreve başladım. 2 puanı vardı, şuan 32 puana geldik. 30 puan topladık. Bence küçümsenmeyecek bir puan. Bulunduğumuz şartlarda tabii ki daha iyisini yapabilirdik. İlk yarıda baktığımızda ilk yarı bittiğinde kadromuzdan 13-14 oyuncumuzla yollarımızı ayırdık. Yeni transferlerimiz oldu. Burada adaptasyon süresi biraz bizim canımızı sıktı diyebilirim. Oynamak istediğiniz oyunu oturtma anlamında, biraz daha gelişme anlamında bizde ikinci yarıya iyi başlamadık. İkinci yarıya biraz daha iyi başlasak şuanda çoktan daha üst sıralara çıkmıştık. Ama genel olarak baktığımızda birkaç maçı çıkarsak, standart bir oyunu yakaladık diyebilirim. Kalan bölümde 7 haftalık zaman diliminde bu oyunun biraz daha üstüne çıkmak istiyoruz. Son Ankaraspor maçı çok iyi geçmediği halde oyun olarak çok memnun değilim. O maçta skor ayrı oyun ayrı bizim için. Bu maçlarda skor %100 çok önemliydi. Kalan 7 maçta Adanaspor maçını çok iyi geçmek istiyoruz. Ondan sonrada hem oyuncu gelişimine katkıda hem takımın oyununa katkıda bulunmak istiyoruz. Yavaş yavaş sezon sonuna kadar planlamamızı yapıp, biraz daha yukarı sıralara tırmanmak istiyoruz” dedi.  

Etiketler: bolu haberler