Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BU KAMPANYA SAYESİNDE HERKES EV SAHİBİ OLACAK

BU KAMPANYA SAYESİNDE HERKES EV SAHİBİ OLACAK
Alemdar İnşaat “Sabit taksit Sabit fiyat” garantisiyle başlattığı yeni kampanyasıyla İnşaat sektöründe yeni bir çığır açmaya devam ediyor.

Bitmiş projelerde önemli alım kolaylıkları sağlayan Alemdar İnşaat, konut sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızı %50’si peşin geri kalan borcunuza 60 ay 0.98 sabit vade ile ödeme imkanı sunuyor. Bu sayede siz evinizin keyfini yaşarken, faiz ve benzeri tüm banka masraflarından kurtuluyorsunuz.

 

Alemdar İnşaat adına konuşan yönetim kurulu başkanı Abdullah Alemdar yeni kampanyaları sayesinde vatandaşların neredeyse kira öder gibi ev sahibi olduğunu vurgulayarak; “Biz burada açıkçası kârlılığı çok fazla ön plana çıkartmadık. Buradaki amacımız sektörün bir çıkış yakalamasına vesile olmaktır. Bu çıkışı yakalamak adına bu kampanyayı başlattık. Bu kampanyamız sayesinde en düşük gelirliden en yüksek gelirliye kadar herkes bu kampanyadan konut sahibi olabilir” şeklinde konuştu.

 

Bitmiş dairelerden en uygun fiyatlarla ev sahibi olmak fiyat tarifelerini değerlendirmek ve size uygun daireleri görmeniz için Alemdar İnşaat sizleri satış ofisine davet ediyor.